Guess it's time to get up

Godmorgon därute.

Ja.. Ni läste rätt. Morgon. Jag har nämligen nyss kommit ur sängen (eller ja, jag ligger ju faktiskt kvar men jag är på väg) och tänkte nu snart pallra mig in i duschen för att sen hjälpa lille far min att klippa håret.


Det är ju Halloween säger dom ju.. Till och med blivit tipsad och inbjuden till fester, men jag har i ärlighetens namn inte riktigt orkat bestämma mig för nåt överhuvudtaget. Har väl alltid tyckt lite att det är lite som med dom flesta kommersiella jippona - lite sådär småjobbigt. Man ska göra så stor grej av det hela liksom. Just nu, efter 8 månader av att göra en stor grej av precis allt man gör så måste jag erkänna att jag är rätt trött på det. Blir lite som en bieffekt, åtminstone ett par veckor framöver.

Men vi får väl se. Känner mig inte så på att festa just precis nu, är lite mer in the mood för en mysig hemmakväll med massa catching up, tjatter o vin.. Kanske ändrar jag mig senare. Vi får se. Fast då återstår ju problemet att jag antagligen måste införskaffa mig en outfit till ikväll. Jag orkar inte.

Varför ska det va så mycket jobb för?


Vilken partydödare jag är va? Haha. Inte likt mig skulle dom säga, alla dom som jobbat och festat hela våren och sommaren med mig i Spanien. Give me a break - jag har ju trots allt semester. (Läs jobbat klart mitt kontrakt)




Anyways. It's time to hit the shower!





Kommentarer
Postat av: Julia

fin blogg :)

2009-10-31 @ 13:39:25
URL: http://nevertoopersonal.blogg.se/
Postat av: Danielle'- livet enligt mig

Vill du bli årets bloggerksa? Anmäl dig då till min tävling på http://lifeofdanni.blogg.se !

Lycka till!

2009-10-31 @ 17:25:15
URL: http://lifeofdanni.blogg.se/
Postat av: Danielle'

Du är nu med och tävlar om en plats till finalen :)



Lycka till!

2009-10-31 @ 20:12:13
URL: http://lifeofdanni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0