Tell me it's not true!

FÖRLAMAD. Totalt och helt paralyserad av skräck är vad jag är. Det verkar som om en av mina närmaste vänner bestämt sig för att ge upp, dra sin sista suck och bara... Ge upp. Nej, det får inte vara så! Du vet att utan dig är jag helt och hållet förlorad; klarar inte av en enda minut av verkligheten utan ditt stöd, din närhet. Du är oumbärlig! Jag är ingenting utan dig!

HANG IN THERE BABY! Lämna mig inte i en värld fylld av ljud jag inte vill höra! Åhh...Jag får panik! Känner mig helt handikappad!










SNÄLLA MP3:N GE INTE UPP!


Just Beautiful, So Beautiful



 


I wish it was me..


Dreamin With a Broken Heart

DREAMIN WITH A BROKEN HEART
John Mayer



When you're dreaming with a broken heart
The waking up is the hardest part


You roll out of bed and down on your knees
and for a moment you can hardly breathe
Wondering was she really here
Is she standing in my room?


No, she's not
cause she's gone, gone, gone, gone, gone.


When you're dreaming with a broken heart
The giving up is the hardest part


She takes you in with her crying eyes
then all at once you have to say goodbye
wondering could you stay my love
will you wake up by my side?


No, she can't
cause she's gone, gone, gone, gone, gone.


Do I have to fall asleep with roses in my hand?
Do I have to fall asleep with roses in my hand?
Do I have to fall asleep with roses in my hand?
Do I have to fall asleep with roses in my, roses in my hands?
Would you get them if I did?


No, you won't
Cause you're gone, gone, gone, gone, gone.


When you're dreaming with a broken heart
the waking up is the hardest part.



Den där John Mayer.. Geni.





Något gick sönder

HÖRDE NI DET? Jag tror att någonting precis gick väldigt sönder inom mig. Jag kan känna det skära, rispa, krasa djupt därinuti mig nånstans - som om någon precis trampat sönder de allra skiraste glasdrömmar mitt undermedvetna dolt för mig i något slags tappert försök att skydda mig från min ånger.

KANSKE ÄR DET BRA - en ny chans. Nu när det till slut gått sönder helt - jag tror att det verkligen betyder återvändsgränd den här gången - så är det nog bäst att sopa undan allting. Städa. Släng bort superlimmet, plåsterlapparna och syattiraljerna. Storstädning. Ny start. En riktig ny start, även för det som finns där i dom djupaste, mörkaste och mest hemliga vrårna i mitt hjärta, min själ, min hjärna.

MEN ONT GÖR DET. Fruktansvärt ont. Tur för mig att jag har min egen form av bedövningspiller... Fick en signerad Temptations-skiva igår av Nathan, helt utan större anledning, och ännu några kyssar och vi får väl se.. Imorgon åker dom alla hem igen, men vad spelar det för roll?
Ibland hjälper det med något vackert för att döva smärta. Musik, poesi, film, litteratur, natur.... Eller varför inte en medlem i Temptations för en timme eller två?

IDA, MIRJA, BÖNAN OCH JULLAN... Ni anar inte hur jag önskar jag haft er nära nu.



Good Old Times

THOUGHT I'D DO SOME MORE sharing. Let's call it... Laugh Education. Här har ni Johan & Maxi - eller jag tror det var Danger Mouse & Friend - två mycket maskulina och otroligt dansanta, rytmiska män. I'll say no more. ♥




Let's Share

JAG SER DET SOM MIN PLIKT att dela med mig av det underbart underbara i livet så att så många som möjligt får en chans att ta del av det.
Såsom den här låten till exempel. I loooove it.


Oasis - Stop Cryin Your Heart Out



Onsdag morgon - En vecka kvar

EN VECKA. En vecka och några timmar och jag har landat på Landvetter, Göteborg, Schweden. Det absolut första jag ska göra är att köpa mig en rejäl kopp med Gevalias kaffe och en kanelbulle och sen blir det till att vänta på att far min ska plocka upp mig. Can't wait!

DET STORMAR DÄRUTE och har gjort det hela natten. Det vet jag allt, för inte bara fick jag simma hem efter att jag blivit kysst utan jag kunde knappt sova alls när jag väl hoppat i säng, upptrissad och helt fånigt energisk och glad. Dessutom trodde jag vinden skulle slita sönder min balkongdörr, men icke. Jag tror den märkte hur glad jag var och den ville nog inte riktigt förstöra det för mig riktigt. Även stormvinden har väl ett hjärta någonstans.
Den är dock inte lika barmhärtig idag; träd omkullvälta överallt därute och jag vet inte varför, men någonting säger mig att det vore typ självmord att gå ut där och försöka ha en enda vettig aktivitet med gästerna, som just nu mest består av tonåringar. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på med dom.. Lite för trött och seg i huvudet för att riktigt kunna komma fram till vad man kan göra inomhus utan att ha ihjäl dom gäster som inte vill vara med..

OCH NU NÄR VI ÄNDÅ PRATAR om det här med sega saker - är det inte sjukt irriterande när man inte förstår sig på saker och ting? I mitt fall är det alla dom där superidiotiska koderna man behöver för att lägga upp en video på sin blogg. Jag gör precis så som jag blir tillsagd, men det funkar inte. Gång på gång på gång har jag försökt, på flera olika sätt, men det liksom vill sig inte. Sjukt segt. Och jag som tänkt lägga upp en liten Temptations video... Attans. Men jag tror vi ska ses senare idag...

DOM ÄR PÅ PALACE IKVÄLL för övrigt. Vilket sammanträffande. Hotellet jag bor på. Trevligt trevligt. Jisses! Jag känner mig själv alldeles för väl! Är liksom som en öppen bok för mig själv - vet alltid vad jag tänker innan jag ens hunnit tänka det! Visst är det otroligt?


Maste bara säga det igen!

HAN KYSSTE MIG!!!

HAN
KYSSTE MIG!!!



Comfortably Numb

NU ÄR DET SAHÄR ATT jag verkligen inte vet vad jag ska säga. Jag är i ett kolossalt, enormt, massivt chocktillstand för ögonblicket och det verkar som om det kommer sitta i ett tag.

HAN KYSSTE MIG! Bara sadär, helt utan vidare och totalt utan anledning. Fast anledningar kanske man inte behöver för att kyssa folk, det borde väl jag veta om nagon. Jag som kysser folk hit och dit och lite närsomhelst och för det mesta utan anledning och endast för att jag hade lust med det. Men det är ju jag!! Trodde inte andra gjorde sant - i alla fall inte killar som han! Eller sa kanske det är just precis det dom gör? Bara för att dom kan?

OH MY GOD! Sa som jag gatt och fanat mig över det här - och sa händer det! Inte för att det egentligen kommer fa nagra större konsekvenser; jag menar om nagra dagar är jag i Sverige och han aker tillbaks till sitt plejs pa torsdag. Snacka om andra sidan jorden. Sa oavsett vilket sa är det väl mest bara en kul grej i suppose.

MEN FATTAR NI!? Mirja!? Ida!? Ni vet i alla fall hur jag gatt och snackat mig tokig om den här snubben, fatta min totala förvaning när han sadär mitt bland alla i bandet bara trycker sina ljuuuuuuvliga läppar mot mina, som om det vore världens mest naturliga grej! Jisses! Jag är ju helt... WOW!




WHAT A FEELING!!




Gravity

JAG HAR ALLTID haft en viss förkärlek till låtar, filmer, böcker, historier som jag kan relatera till - där jag lika gärna kunde varit huvudrollsinnehavaren. Därav min enorma passion för just ämnena. Där har vi en av de stora, stooora orsakerna till varför jag älskar teater, böcker, filmer, musik.. Allting - oavsett vem som skrivit eller sjungit det - handlar om mig. Låter smått komiskt nu när jag sätter det i ord allting, men faktiskt så är det så det är. Och jag tror nog det finns fler därute än jag själv som älskar att kunna identifiera sig med saker och ting.

FAVORITERNA JUST NU är två sånger som jag först imorse faktiskt tog mig tid att verkligen lyssna på. Tidigare har jag liksom lyssnat på dom, sjungit med, men utan att lyssna.


HÄR HAR NI DOM - Sara Bareilles och hennes Gravity. John Mayers och hans Dreamin with a Broken Heart.



 


 



Marvellous. ♥

Tisdag - 9 dagar kvar

IDAG ÄR DET TISDAG och det innebär att det är minus en dag tills jag är tillbaks till Sveariket. Jag har kommit på en sak till jag längtar efter - lussebullar och pepparkakor - jag som dom senaste åren hatat julen. Och Lucia! Vet inte om jag ens är i Sverige då, men jag får se till att fira Lucia i London med Ida och Darrell. Darrell skulle nog vara jättesöt som Lucia, tror ni inte?

JUST NU har jag annars mest tid för inventering, inventering och åter inventering. Men jag och Maxi är faktiskt sjuuukt duktiga på att samarbeta och blir nog klara typ imorgon och sen är det städa och vi räknar med att vara klara med ALLT tills på torsdag. Då har vi två lets-ha-skoj-dagar och plus dom två extra dagarna vi tydligen ska jobba. Vem vet vad vi ska göra här på ett tomt hotell dock?
Maxi föreslog att vi köper chips och sätter upp en enorm bioduk därnere och kör filmmarathon med projektorn. Låter inte alltför tokigt eller vad tycker ni?

JUST IDAG har jag egentligen inte så mycket att skriva. Eller egentligen - massor! Men jag är i en såndär fas då jag inte riktigt kan finna rätt ord när jag försöker uttrycka mig, så jag tänkte att jag skulle försöka mig på det här med att ha lite tålamod och låta orden finna mig istället för det omvända. Kanske det funkar.
Kanske kommer dom till mig ikväll efter Temptations? Ha! Kvällar är visserligen tiden på dygnet som jag lättast finner ord - nätter och tidigt på morgonen - det är då jag vet hur man uttrycker sig. Dagstid är inte riktigt min styrka.
Duschen. Jag borde sätta upp en whiteboard i min dusch. Hade jag bara kommit ihåg allting jag kommer på när jag står där med ångande hett vatten, ja då hade jag nog vart rik, fått nobelpriset femton gånger om och dessutom löst alla världsproblem... Illa. Att jag har så dåligt minne alltså.

NOTE TO MYSELF:
I nästa lägenhet - prioritera whiteboard i duschen.


The Holiday

DET FINNS FILMER som liksom etsar sig fast i hjärnan. The Holiday är en av dom. Jag älskar den!

Take a Look at This!

SOM JAG RÄTT OFTA GJORT under den här sommaren så gick jag idag in på tripadvisor.com för att spana in vad som skrivs om oss härute i det stora vida internet. Blev lite glad så jag kunde inte låta bli:



"Just back after a brilliant 2 week holiday in the palmanova hotel.
i found the hotel staff very friendly and Nicole and Maxi the entertainers were really good with everybody especially the kids.
my kids didn't want to come home.
the hotel was very clean and the food was very good.their was plenty of day time activities from table tennis to rifle shooting the winners recieved a certificate 5 certificates and you get a gold medal my son got 2 certificates he will be trying his hardest to get the gold medal next year lol
the hotel is located in a quiet part of palma nova just behind golf fantasia which is well worth a visit and the tickets are cheaper if you buy them at the hotel reception.

i have promised the kids we will go back next year as they really loved the hotel and so did the 3 adults see you all next septemer

Sara

This TripAdvisor Member:

Liked - everything Maxi Nicole the entertainers..."



"
I just got back from the hotel palma nova only yesterday, i enjoyed it that much that i cried when i got off the plane. there were 6 of us in our group, 5 adults and 1 child. there was entertainment from 10am until midnight every day, including various games, mini disco, bingo then a show. there was only 2 entertainers (maxi and nicole) but they worked so hard and they were fantastic. my son adored maxi, he took him under his wing to ensure he got involved as he was on his own and he even had him dancing on the stage. all of the staff were very polite, even when some guests were quite rude to them. the food is very good, we had a carvery most evenings which was always very nice. the hotel is very clean and the rooms are cleaned every day. my only complaint is that i felt some british guests were very rude to the staff and other guests. i was shocked at how some people seem to have no consideration for others. other than that i had the time of my life and i would go back tomorrow if i got the chance!!!


This TripAdvisor Member:

Liked - the entertainment

Disliked - the rude guests"



"..Animacion team were fantastic not only with the children but adults also. All staff were very friendly.
I have just booked two weeks in August next year for my Daughter and Grandson hopefully Nicole, Maxi, Johann & Sarah will beback next Summer as the Animacion team.."




TACKSÅMYCKETHEJ.



On the other side of the coin

SÅ OKEJ nu har jag listat vad jag längtar till och efter, även veckans ljusglimtar och höjdpunkter, så är det då inte dags för allt det där andra? Jag menar, det är knappast som om jag åker härifrån och inte kommer sakna någonting alls. Så... Få se nu..

VAD JAG KOMMER SAKNA MED SPANIEN kan vi sammanfatta ungefär såhär:

Havet
Stranden
Solen
Superstormar a la Mallorca
Churros
Brunbrända ben
Strandshoppar
New Yorkers
Slippa laga mat
Båda Antonio:sarna i baren på Palma Nova
Rabatter överallt (Speciellt på uteställena!)
Att ständigt prata andra språk än svenska och därmed utvecklas
Sjuka vänner såklart (Maxi! Ismael, Ricky - inte förhållandet men vännen - Diego, Sol, Toni, Andres, David... haha ja, till och med Javi tror jag!)
Cappuccinos (Cafét) & de snygga servitörerna
The Temptations (Ha!!)
Billiga bussresor
Den italienska glassbaren


MMM.. Där har vi det. Och där finns säkert mer ändå.
















































Jodå... Det har allt funnits goda, minnesvärda stunder här alltid.



Monday Morning

SÅ VAR DET MÅNDAG MORGON IGEN och nu är vi inne på slutspurten. 5 arbetsdagar kvar och sen är jag i Sverige innan jag vet ordet av det. Marvellous.

MÅNDAG MORGON innebär också att jag nu sitter här och lagar pilar och vänster-pilbågen. Jag upptäckte precis att jag halvt limmat fast mig själv med super-super-lim så nu tar jag med mig halva skrivbordet ut verkar det som - eller kanske stannar halva jag vid skrivbordet? Jag vet inte så noga, men jag hoppas på det senare för då kan jag i alla fall halvt leka framför datorn.

MÅNDAG MORGON innebär även att nu har jag börjat lista upp veckans ljusglimtar/höjdpunkter/hallelujah-moments. Sådant jag ser fram emot som gör det värt mödan. Saker som till exempel:

Massor av gäster som åker hem imorgon bitti
The Temptations imorgon kväll
Sista aktiviteten hålls på Torsdag
Sista gästen åker fredag
Hotellet stänger ner lördag
Skitsnacksdejt med Ismael
Goodbye partyn
Packa
Flyga
Komma hem


MÅNDAGS MORGNAR är visst inte så himla tokiga jämt. Och nu är det dags för lite bågskytte.


It's the Final Countdown

ÄNTLIGEN KAN JAG BÖRJA den riktiga nedräkningen. The Final One - fattar ni?
Fattar ni hur underbart det känns att veta att om 10 dagar sitter jag på ett plan tillbaks till höstsverige igen?
Tillbaks till allting som jag aldrig någonsin trodde att jag skulle sakna;
Mamma Scans Köttbullar
Polkagrisar
Svensk radio
Svensk tv
Svenska språket
Bekväma, stooora bussar
Göteborg
Falukorv
Gräddfil
Höstpromenader
Mörka kvällar
SVERIGE!

JAG FÖRVÅNAR MIG SJÄLV varje gång jag inser hur mycket jag faktiskt längtar efter att få komma hem
ett tag. Men det är sån jag är - jag inser aldrig hur mycket jag saknar saker och ting förrän jag varit ifrån dom
en bra stund - ibland är det alldeles för sent...Ibland - som i det här fallet - blir det aldrig försent.
Sverige väntar. Och jag känner mig själv tillräckligt väl för att veta att efter bara några veckor i höstsverige så
kommer jag vilja åka därifrån igen. Rastlösheten pockar och äventyrslusten tar överhand och inom kort kommer
jag vara på väg igen, nånannanstans.

OCH DET SKA BLI SÅ SKÖNT att få se er alla igen. Så otroligt, underbart, fantastiskt skönt att få krama om er,
prata svenska med er, kura ihop sig framför svenska tv-kanaler och filmer och bara njuta av den tid vi får tillsammans
innan jag åker igen. Ni anar inte hur mycket jag saknat er under den här tiden - saknat dom vänner som jag vet
finns där och som stått kvar även efter dom mest sjuka bråken man kan ha. Som finns där trots alla debatter om tandborstning, sallader, kort på avlidna kattungar och annat som bara vi kan bli dom värsta ovännerna över.

GUD VAD JAG ÄLSKAR ER. 












Read between my lines

I smile politely.
The truth is, if I do miraculously manage
to put the right words together
it's by default
because I've already used up all the wrong ones..
And when you get right down to it -
what I don't say
is probably more important than what I do.



Men det va ju själva faaan!

OCH SJÄLVKLART GLÖMMER JAG att lämna in den där idiotiska timlistan ikväll av alla kvällar! Fan jag orkar inte! Men vad har jag för alternativ liksom; antingen gar jag nu inatt eller sa far jag ga upp innan sju imorgon och lämna in den sa att det inte blir ett helvete senare pa dagen.. FAN!
Jag pallar inte.

FICK OCKSA BEVITTNA dom där förbannade idioterna sla sina barn igen. Dom släpade barnen genom hela shitty baren, skrikandes och brakandes med barnen gratandes och resten av hotellet med stora, tegelfatschockade ögon, förstummade och arga. Vad jag inte förstar är hur ingen ingriper. Jag har gjort det, ett par ganger redan. Tagit barnen därifran, skällt ut morsan, jag tröstar dom för jämnan, jag för i helvete uppfostrar barnen under de timmar jag spenderar med dom - och ja, jag vet att jag gör bra mycket mer än vad mitt jobb kräver och till och med mer än vad jag borde men nagon maste fanimej göra nagot! Det gör sa fruktansvärt ont i mig att varje dag se barn bli sa förstörda av folk som borde förbjudas att ens föröka sig!
Kan man tvinga brottslingar till sterilisering sa borde man fanimej kunna tvinga förjävliga föräldrar till det ocksa!

NEJ. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer. Jag orkar inte. Känner mig för arg och besviken pa världen just nu. Hur fan kan man med?

Gonatt.

Storm

IGÅRNATT hade vi världens regn- och åskoväder här i Palma Nova. Blixtrar slog ned precis utanför hotellet och strömmen gick lite då och då. Utanför hade brandmännen ställt upp bilar för att suga undan vatten som trängt in hotellkällaren och alla personalrummen och jag satt inne på Maxis rum, ihopkurad i en stooor myströja efter att ha simmat genom ovädret för att ta mig hem. Lycklig och fascinerad som ett litet barn satt jag där och stirrade ut genom balkongdörren; jag har alltid varit löjligt förälskad i just stormar; medan Maxi var övertygad om att vi alla skulle dö för han hade precis sett en dokumentär om Pompeij på TV och där dog alla på grund av naturkatastrofer.

Jag sände en tacksam liten tanke till den brandman som varit vänlig nog att rädda mig - eller ja försöka i alla fall - då jag sprang på vägen hem. Eller snarare simmade som sagt. Vattnet på gatorna var mig upp till knäna - utan överdrifer - och även om han såg mig halvvägs hem och tog mig under sina vingar (ett enormt gult paraply) och följde med mig hela vägen hem med ena armen om en totalt dränkt mig, så var det liksom lite försent. Jag var redan DRÄNKT liksom.

Jag trampar in i receptionen på Palace med ett såntdär squischande ljud som betyder att ens skor numera fungerar som bärbara fotbad och därinne är det fullt med gäster som inte tycker om att deras hotellrum förvandlats till duschar som inte går att stänga av. Men det glömmer dom helt bort för ett tag när dom ser mig och plöstligt rusar alla fram och ska tycka synd och skoja och hjälpa med jackor och tröjor. Skrattandes förklarar jag att det inte är någon fara - jag bor häruppe - och tar mig hem.

Ringer Ricky. Ett flertal gånger till och med men varken samtal eller meddelanden går igenom. Slutligen lämnar jag ett röstmeddelande. Jag kommer inte ikväll, förklarar jag och tycker att min enkla förklaring om att jag inte vill bli sjukare genom att gå ut och simma klockan halv två på natten borde räcka.
En halvtimme senare lämnar han ett röstmeddelande och två sms. Nej, min förklaring räckte inte. Hur kunde jag kalla det för ursäkt? Lite vatten?
Jag lackade. Totalt. Jag kommer definitivt inte ikväll. Godnatt.

Stormen var perfekt för mitt humör. Precis vad jag behövde.


Stop! Look! Listen!

Time att gå tillbaks till jobbet. Nej, jag längtar inte alls. Faktiskt!
Jag längtar inte till timmar i solen med massor av människor som inte är riktigt riktiga i huvudet vilket innebär massor av extrajobb som jag verkligen varken har energi eller tålamod att engagera mig i.
Missförstå mig rätt - det är inte så att jag egentligen har någonting alls emot rent dumma eller handikappade människor, nej, nej - men i så stor skala och när man är så slutkörd så funkar det bara inte, hur gärna man än vill. Dom är jättegulliga och härliga - men i lagom doser. Och just nu är det för mycket att spendera 8-9 timmar om dagen med dom, jag orkar nämligen inte hålla humöret uppe så länge längre.

Jag vet inte vad det är med oktober, men det verkar vara dom brittiska socialfallens semestermånad om man ska se på vår clientel. Nu snackar vi inte bara om handikappade människor länge, utan föräldrar som inte bryr sig ett jota om sina barn, föräldrar som slår sina barn, som slår varandra, alkoholiserade, smutsiga, oförskämda...
Häromdagen fick jag bevittna en 5-åring tappa humöret och vråla ur sig ord som slut och fucking bitch och damn bastard...! Jag vet inte om det kanske är jag som är lite gammalmodig här - men jag har ALDRIG i mitt liv bevittnat en FEMÅRING bete sig sådär och människorna runt omkring verkade minst lika chockade. Särskilt som den här pojken, normalt, är en av de sötaste och goaste ungarna vi har här. Han och hans två bröder är underbara - men så hemskt förstörda att det värker i hela mig.
Det absolut värsta av allt är att jag inte ens får lägga mig i allting som händer. Det är inte min sak.. Och tydligen har jag redan överskridit den gränsen en aning genom att skälla ut barnens morsa när hon lämnat dom ensamma - barn på 3, 4 och 5,5 år - i tre timmar för att gå ut och supa skallen av sig.
Fyfan...


Nej.. jag ska ut till luftgevärsskyttet nu. Jag vet precis vem jag ska använda som måltavla.


Finally!!!

Snart ar familjen har!!!


Känslan & Jag

Min Kära vän Känslan övertalade mig så nu har jag visst TVÅ bloggar.

Vill nu veta hur & varför jag blev övertalad?
Läs då detta


What's another Day

Så var vi här igen då. Fredag morgon. Jag hatar fredagar - jag känner mig alltid så sjukt sliten och trött dagen innan min lediga dag och jag hatar det. Igårkväll orkade jag knappt stå på benen när jag äntligen kunde gå hem från jobbet och det är inte ens en överdrift..!

Well well... What's another Day?
Finns inte så mycket annat att göra åt saken än att gå ut där, le tills jag får kramp och göra mitt allra bästa för att hålla ögonen öppna.

Dagens guldkant runt molnet:
Imorgon kommer familjen!!




Cosmopolitan I mitt Hjärta

Är det inte underbart att ibland få vara sådär extra tjejig?
Ni vet.. Måla naglarna, ta ett bad, göra sig fin, kolla på töntiga romkom/chickflicks, tjejsnack, tjejgnäll, shopping... Cosmopolitan!
I love.
Detta är vad jag ska ägna mig åt den här eftermiddagen.
Behöver lite tid för mig själv.
Eller massor.


6 is the Magic Number

Det var en 6:a som fattades.
Pam och Chris kom aldrig iväg till Aptos Palma Nova ikväll - det behövdes liksom inte.
Det var bara en 6:a som fattades, det insåg jag när jag såg att jag hade ett missat samtal och ett röstmeddelande från ett nummer som såg aningen längre ut, men annars identiskt med det jag fått av Franklin igårnatt.

Oh happy day..!

Han ringde till mig senare igen, mest för att han ville veta vad jag gjorde och för att berätta att dom varit i Palma och på vägen till Aptos Palma Nova hade dom tagit en liten omväg efter lite tjat från hans sida; åkt förbi mitt hotell för att se om jag var i närheten.
Det var jag inte. Jag låg nämligen hemma och tittade på World Trade Center i ännu en av mina små gråtsessioner. Bummer.
Men han ringde - jag gjorde det inte - han gjorde det. Tihi.. Pirr-i-maaagen.

Och jag är ännu mer övertygad om att jag borde vara singel... Vad väntar jag egentligen på?

Jo... Jag tycker faktiskt om Ricky, det gör jag. Problemet är bara att vårt förhållande är för komplicerat just nu, för seriöst från hans sida, för hopplöst i mina ögon och jag har varken ork eller särskilt mycket lust att försöka lägga ner energi på att lösa saker som jag vet ändå inte kommer att existera om 15 dagar.
Det är liksom... Meningslöst.
Jag tycker helt enkelt inte om honom tillräckligt antar jag. Är inte villig att ge upp min frihet helt, mitt singelskap helt. Illa.

Fortfarande Fighting Temptations... Dom uppträder på Mimosa Park på lördag... Honolulu söndag... Jag uuundrar jag vart jag kommer spendera min lediga kväll..Hmm...



Fighting Temptations

Jisses.
Igårkväll var The Temptations Tribute Band här och sjöng för oss... Sweeeet Looord Jeeeesus!
Jag och Pam satt boktavligen och stirrade oss tokiga på dom - varsin förstås - och jag vet inte vad det är med sjungande, dansande, mörka killar men en sak säger jag bara:
HALLELUJAH MOMENT!

Kanske är det sättet deras ögon glittrar mot en, eller hur vackra deras leenden är i kontrast mot den mörka hyn.. Kanske är det synen av danskropparna som gör det... Rösterna som får en att tro att man befinner sig i himlariket..Eller så är det något helt annat. Oavsett vilket så fanns det åtminstone två av dom igår som hade IT.
Jag blev helt kääääär i en snubbe som hette Franklin, 24 och med kropp och röst som en guuuuuuuuuuud! Dessutom så typ skimrade det runt hela honom när han var däruppe på scen (kanske hade med Maxis ljuseffekter att göra men vafan förstör inte det roliga för mig) och när han sjöng för mig - jepp hela "Treat her like a lady" tillägnades mig - och log så löpte hjärtat amok. KEMI. KEMI. KEMI. No doubts about it.

Dom stannade kvar efteråt och pratade ända fram till 1 nångång - dom andra banden gör aldrig så oavsett hur trevliga dom är - och Chris sprang fram och sa till Franklin att jag ville ha hans nummer. Haha, jag ville döda, men samtidigt kan jag ju inte förneka att jag ville ha det där numret så..
Han kom boktavligen springandes bort till mig, kramade om mig och sen satt vi där och pratade och det var hur trevligt som helst. KEMI. Vi babblade på som om vi känt varandra bra mycket mer än bara några timmar och det var hur uppenbart som helst att vi trivdes där i varandras sällskap. Undan för undan började folk liksom dra sig undan en aning för att tissla o tassla om oss istället.
Kring tio över ett tyckte en av de andra killarna att dom skulle dra sig hemåt - Santa Ponca för natten - så jag och Franklin bytte nummer och kramade om varandra.

"Great to talk to you Nicole. Hope we can do it again sooon. "
"Oh, anytime!"
"Well... Take care and stay beautiful like you are"
"YOU stay beautiful, I'll take care"


Haha skitfånigt. Sen följde jag med Chris och Pam till hotel Gabarda för några drinkar och snack. Det var DÅ vi insåg det! MOBILNUMRET JAG FÅTT SAKNADE ETT NUMMER!
Och när jag tänkte tillbaks så insåg jag att kanske, kanske hade inte Franklin heller fått rätt nummer.. Jag blev plötsligt skitosäker och fick för mig att nej, jag måste skrivit fel nummer till honom med och satan så arg jag vart.

Note to myself: LÄR DIG DINA MOBILNUMMER PÅ RIKTIGT!

Så upprörd. Och jag är inte ens singel än. Inte förrän om två veckor, vilket får mig att tro att egentligen borde jag vara det nu. Här. Helt och hållet.

MEN. Singel eller inte så vill jag ha det där förbannade numret. Jag ska ringa till Romantic och fråga vart dom spelar inatt - jag tror visserligen det är Aptos PalmaNova men jag vill vara på den säkra sidan - och sen har Pam och Chris erbjudit sig att sticka dit och fixa biffen. Eller ja, jag behövde varken fråga eller komma på idén - det stod dom själva för.
JAG ÄLSKAR BRA GÄSTER!


 Ja, dom visste verkligen vad dom gjorde när dom satte Franklin i ett band med namnet Temptations.
Fighting Temptations.
Tacka sjutton för den. Det är som att vara liten och stå där vid julgranen och alla julklappar i vetskapen om att man inte FÅR öppna dom. Inte än. Inte än....
Gud vad jag hatar det.



 


Time to take a Nap

Eftermiddagar är nog det bästa jag vet just nu! POWERNAPTAJM!
Finns inget härligare än att lägga sig med myskläder framför en film, gråta lite (NEJ NEJ FÖR GUDS SKULL JAG E INTE LEDSEN. Tycker bara det är skönt att gråta emellanåt ) och somna in till ljudet av bakgrundsmusik och svaga röster.
Det är vad jag ser framemot hela dagarna och fy den som tar det ifrån mig!

Natti natti..














Webcam is tha Shit!

Just nu sitter jag och snackar med min lillebror som flyttat till Japan för att plugga.
Tycker för övrigt det e skittufft av honom - jag menar Spanien i all ära men det är bara ett stenkast från Sverige men Japan...! :) Bra gjort lillebrorsan!
Tänkte mest berätta för folk att han vart duktig o skaffa sig en blogg - som dock ingen vet om att han har så därför tänkte jag meddela världen att den existerar faktiskt. Lillbrorsan i Japan. Stora grejer det där :)

Nu ska jag hem o titta på film eller nåt. Fast först apoteket - måste köpa lite rengöringsmojs till min tatuering.
AAAAHHH JAG HAR EN TATUERING!!



 


Showtime!

Här har vi den. Nothing BIG. Eller ja, för mig var det ganska stort liksom, oavsett om den e liten.
Och jaaaa! Jag vet, bilden e kass. Får uppdatera den senare.




Note to Myself:


Tatuering nummer ett i nacken ("Dare to Dream. Hope. Live")
Tatuering till minne av mormor
Fenix fågel
Pierca mig igen (Gud! Så jag saknar mina piercingar!!)
Färga håret
Bli rik.





Imorgon smäller det!

Imorgon kväll när jag återvänder till hotellet finns den där. Min tatuering. Fjärilar, fjärilar, fjärilar i maaagen! :D


People need to learn how to behave!

Något av det absolut värsta jag vet är ouppfostrade, oförskämda människor!
Jag är verkligen inte den som lätt blir arg - jag menar sådär arg så det riktigt kokar inom mig - men när människor är oförskämda och otrevliga helt utan anledning, ja då blir jag fanimej galen.

Som idag till exempel..
Sista aktiviteten för dagen var en Quiz - något som är sjukt poppis här. Eftersom det regnat hela dagen hade vi det inomhus, nere vid scenen och allt och jag börjar med att förklara vad det är vi ska göra, samt så säger jag
"okey, som dom flesta här nu vet så är jag inte engelsk så om det är någonting ni inte förstår, var snälla och säg till mig så jag kan fixa så att man faktiskt förstår" Okey, so far, so good och folk log och nickade och tyckte att det va ingen big deal. Dom vet ju att trots att min engelska är i princip felfri och att jag till och med snackar med engelsk accent, så finns där fortfarande ord som jag uttalar annorlunda än vad dom gör.
Anyways.. Vi sätter igång och allt bra där. Får höja volymen dock för längst bak hörde man inte riktigt, men fair enough, det fixade jag på en sekund.
Vi fortsätter och ska precis börja med fråga 4 när en gubbe ställer sig upp och börjar gorma åt mig att man förstår inte ett skit av vad jag säger och att det är ren idioti att någon som inte kan snacka engelska jobbar på ett hotell med nästan bara britter. Jag försöker lugnt och sansat och med ett leende på läpparna förklara detsamma som jag gjort innan vi satte igång - "jag är ledsen men jag är faktiskt inte engelsk och jag ber om ursäkt om ni inte förstår. Ska jag ta om frågan igen?" Jag får till och med hjälp av en kvinna som sitter en bit bort, men nej, gubben tycker ändå det är skitkasst allting.
Men i alla fall - resten av människorna förstår uppenbarligen utan problem så jag fortsätter - två av borden till och med försvarar mig och säger till mig att strunta i honom och att om han inte förstår så borde han kanske kolla hörseln.
(Jag måste tillägga att jag har en mängd helt underbara gäster också!)
Vi fortsätter utan större problem - ett namn som jag inte kan uttala men det fick jag också hjälp med så det var egentligen inget problem - och så småningom blir det applåder och grejer för vinnaren.
Jag och Millie, en liten flicka, börjar samla in svarspapprena för ikväll utnämns en vinnare för bästa team-namnet också, och så kommer vi till den här gubben..
Vid det laget hade jag redan glömt bort hela incidenten, men när jag ska ta emot hans papper blir det uppenbart att det han minsann inte han. Nepp - han börjar tjafsa igen om hur dåligt han tycker det är och säger åt mig att se på pappret där han med stora skrikiga bokstäver skrivit COULD NOT HEAR!!! över kanske 50% av frågorna. Medveten om att ingen annan haft samma problem - INTE ENS DOM SOM FAKTISKT HADE HÖRSELFEL - nickar jag och säger "okey, jag e ledsen" och tycker att det borde räcka. Hallå, det är en fånig jävla quiz om ett fånigt jävla diplom. Big Deal liksom.
Han tycker emellertid det är att låta mig slippa undan alldeles för lätt så han börjar gorma igen - den här gången börjar folk reagera och jag kan se i ögonvrån hur Pam (UNDERBAR GÄST) gör en insats att resa på sig för att komma och ta mig i försvar. Slutligen - efter att fått höra en hel del jävligt oförskämda saker om vad han tycker om mig - bestämmer jag mig för att det finns en gräns för hur långt man får gå - gäst eller inte - och säger kort och koncist "Okey. Då tycker jag inte ni ska sitta kvar nästa gång" och sedan går jag därifrån, med ett leende på läpparna såklart, för jag tänker inte låta honom vinna genom att få mig att verka upprörd, vilket jag egentligen är.
Han blir tyst. Andra gäster gör tummen upp, ler mot mig och Pam blinkar med ena ögat.

Kommer dock inte längre än tio meter innan en annan gubbjävel hoppar på mig och tycker det e skitkasst att jag lånat ut några pennor till folk men att dom på Bingon måste köpa dom för HELA 50 eurocent. För bövelen! Är det jag kanske som bestämmer att pennor är sådant man måste köpa? NEJ - och jag vet inte hur många gånger jag måste förklara det.
Han ville inte ens ge tillbaka pennan han lånat - trots att ingen annan hade problem med faktumet att man kunde få låna en penna under quizet  men sen lämna tillbaks dom - utan krävde att JAG skulle BETALA för den!?
VAD ÄR DET FÖR JÄKLA FEL PÅ FOLK!?

Min mamma lärde mig hur man beter sig bland folk. Kanske borde fler människor testa det? Att försöka behärska sig!
Ett tips bara.

Kring varje moln finns en guldkant..

Tja.. Jag antar man får försöka se positivt på det här med att vara ledsen och nere;
jag blir ju i alla fall kreativ.
Inspirationen flödar.


Hide Away

Don't tell me not to leave
Right before I go
You dont even know
What youre asking me to do
Don't tell me honey please
I have made a choice
There's nothing in the world
You can do to change my mind

Was looking for a place to hide away
Instead I lost the heart I gave away
Tell me how could love stand a chance again...

I must admit that I
Been feeling so alone
It's what I am
It's what I've been, what I've become

Don't push it we both know
I'm falling every time
You look at me
Like you did
When you were mine

Was looking for a place to hide away
Instead I lost the heart I gave away
Tell me how could love stand a chance again...






Jag orkar inte med mer killtjafs.
Ensam är stark.
Celibat. Jatack.


Vädur am I, I am Vädur

Idag fick jag för mig att ställa ett personligt horoskop för mig själv - ett som är uträknat enligt detaljer från min födelse. Haha, det stämde visst lite för bra för att jag skulle tycka om det. Liksom, RUB IT IN bara, gör det!


Horoskop

Solen i Väduren


Hon har en stark personlighet och företagsanda. Hon är ambitiös och egensinnig, envis, obstinat och seg.

Svagheter: nervositet, impulsivitet, slösaktighet, retlig natur, rastlöshet och ombytlighet.

Solen i XI

Framgångsrik karriär tack vare stöd från beskyddare, vänner eller förhållanden. Hon vet att välja sin sällskapskrets.

Månen i Jungfrun

Hon har ett mycket gott minne. Vetenskapliga eller medicinska studier föredras framför alla andra. Hon är ödmjuk och sansad, lugn och reserverad. Emotionell disciplin. Hon är villig att hjälpa, hängiven och mild.

Svagheter: servil natur, ideliga byten av sysselsättning, blir förargad, upprörd, bekymrad. Hon är för blyg.

Månen i IV

Hon tycker om familjeliv, lugn och ro: hon tycker om att stanna hemma, omgiven av de kära, under trevliga omständigheter. Positivt påverkad av modern.

Merkurius i Fiskarna

Rik fantasi, vänlig, god. Begåvat och flexibelt sinne, men litet konstlat.

Svagheter: melankoli, lättrogenhet. Tendens till illusioner, rädslor och ängslighet.

Merkurius i X

Hennes hem och bekvämlighet är det enda viktiga för henne. Hon är intelligent och talar ledigt och övertygande. Håller lätt många järn i elden och slutför sina handlingar. Byter ofta bostad på grund av affärsskäl.

Venus i Fiskarna

Mycket sentimental. Hon blir lätt rörd. Hon är melankolisk, romantisk. När hon älskar, är det den generösaste formen av kärlek.

Svagheter: vågad och förvirrad kärlek, vanvettiga förhoppningar.

Venus i X

Hennes bästa år är i föräldrahemmet och också livets sista år. Det vill säga, resten är inte olycksbringande, men innehåller vissa hinder. Kärlek kan hjälpa i yrkeslivet, hon har förförelsens gåva. Hon tycker om att underhålla: hon tycker om bekvämlighet och hemlivets behag.

Mars i Tvillingarna

Hon talar mycket, tycker om att munhuggas, diskussioner, disputationer, polemik, kritik.

Svagheter: hon grälar och orerar. Orden kan vara bittra och aggressiva.

Mars i XII

All hennes energi inriktas på arbetslivet. Hon älskar forkning. Hon kunde vara en laboratoriearbetare, läkare, poliskonstapel, lärare specialicerad på sjukhus-, fängelse- eller skyddshemsarbete.

Jupiter i Väduren

Hon är öppen, lojal, korrekt och ärlig. Hon är ambitiös, med god karaktär och tycker om att bli underhållen.

Svagheter: hon är ofta på dåligt humör. Irritation, meningsskiljaktighet, raseri.

Jupiter i XI

Hon är samarbetande, organiserar alla. Hon klättrar uppför samhällsstegen tack vare hjälp från vänner och bekanta vilka är utvalda, inte för sina egenskaper, men för fördelarna de kan bringa. Hon uppnår sina syftemål.

Saturnus i Skytten

Hon har sitt eget sätt att tänka om ett ämne, hon har sina egna idéer om saker och ting. Hon respekterar samhället och dess regler styr hennes uppförande.

Svagheter: hård, oförsonlig, rigorös, okänslig och ibland omänsklig. Ett begränsat och inskränkt sinne.

Saturnus i VI

Hon är en arbetare, mycket stadig i allt hon gör. Hon tycker om precision, metodik. Hon är allvarlig och tycker om kontinuitet i arbetet. Hon kan fokusera på ett jobb inom det medicinska verksamhetsfältet, där hon troligtvis kommer att vara framgångsrik, då hon besitter alla de nödvändiga egenskaperna.

Uranus i Skytten

Hon är blyg, ömtålig men stolt, djärv och livlig.

Uranus i VI

Hon är oberoende, odisciplinerad, excentrisk och upprorisk. Hon har en burdus karaktär. Hon har problem med att behålla ett jobb, måste arbeta oberoende utan att lita på någon annan.

Neptunus i Stenbocken

Hon är omdömesgill, vis och förståndig.

Neptunus i VI

Hon är mer utsatt än de flesta för det skadliga inflytandet från alkohol, mediciner och narkotika. Bör undvikas till varje pris.

Pluto i Skorpionen

Väldig sexuell aktivitet.





I need some time for ME

Blir ni någonsin otroligt trötta på överanalytiska och pretentiösa människor?
Jag rår inte över det - och visst jag har väl säkert lite av det där i mig själv jag med - men jag står inte ut! Jag blir nästan mordisk av att bara tänka på hur mycket jag hatar det!
Inte ett ord kan du säga, inte ett steg kan du ta eller en tanke tänka utan att det ska övertolkas, förstoras, vridas, vändas, diskuteras.. Jag menar - CHILL OUT FÖR GUDS SKULL!
Ibland är en cigarr bara en cigarr. Ibland är en promenad för mig själv bara en promenad för mig själv och ibland är jag helt enkelt bara trött. Svårare än så är det inte. Det är inte hjärnkirurgi.

Men ibland, ja numera rätt ofta, så har det mesta sina bakomliggande orsaker som jag inte ens orkar bemöda mig med att ta upp längre för jag vet att du inte kommer vilja förstå det jag har att säga ändå. Jag pratar inte tillräckligt om saker och ting säger du. Jag säger att problemet snarare ligger i att när jag väl gör det, när jag öppnar upp och försöker förklara mitt tyck och tänk och känn för dig, ja då är det fel på det. Det är fel att tycka som jag gör, känna som jag gör och enligt dig helt idiotisk och egoistiskt. Men seriöst, vem är du att bedöma det?
Om jag prioriterar MITT liv framför dig.. Är inte det helt upp till mig? Är inte det en helt normal sak att göra, att se till att man själv mår bra? Inte med avsikt att såra eller förstöra för andra, för det är aldrig min avsikt, men med avsikt att i längden göra det som är bäst för mig själv.
Jag kan inte göra saker - livsavgörande saker - för bara din skull. Jag vill faktiskt inte. Och jag är ledsen att du inte kan förstå eller se saker ur min synvinkel, men inte heller det är faktiskt mitt fel.
Vi visste båda två att jag förr eller senare skulle ge mig av härifrån, så vad är problemet?
Ja jo.. Du påstår att du älskar mig. Problemet? Det räcker inte. Inte för mig. Och du är så seriöst pretentiös och överanalytisk att det faktiskt skrämmer iväg mig. En hel del.
Och presenter... Jag vet dom som skulle bli överlyckliga över presenter hela tiden, men tyvärr är inte jag en av dom. Och det har jag sagt. Jag tycker inte om att känna som om man försöker köpa mig - för det är så det känns. Jag får presenter när saker och ting inte är så bra mellan oss och för mig känns det fel, fel, fel, fel, FEL.
Tyvärr.
Om du lyssnade ordentligt och såg efter så skulle du se det utan svårigheter. Resten av världen gör det ju.

Och allt det här borde jag egentligen säga rent ut. Till dig. En gång för alla. Tydligt och klart och hårt.
Men alla vet att praktik och teori aldrig riktigt stämmer ihop.


Men jag vet vad jag borde göra. Och kommer göra.
Tid. Det är allt det handlar om. Tid.

I'm gonna leave. For Me.





Just a little Ego Boost!

NOTE TO MYSELF:
When feeling like shit - read this!




"..the entertainment team are great and the evening entertainment which is on a few night a week is generally of a high standard especially for an all inc hotel."




"The entertainment crew were brilliant, not a lot of talent but threw everything into it and all the kids loved them."




"The entertainment : at first i thought they would get on my nerves but they really turned out to be great Maxi, Nicole, Sarah & co turned our good holiday into a great holiday, the kids loved them, they worked so hard from the time we got up till we went to bed."




"The entertainment staff were brill every night there was a childrens disco, which was followed by a game of bingo (which was a laugh !!) and then a show. The entertainment team Maxi, Nicole, Sarah, Laura and Johan were excellent. As for some people complaining about the hotel, food, entertainment staff etc they must be from an alien planet !! If you want a great family hotel with good food, drink and enterainment i would recomment this hotel !"




"My only comment would be that the hotel does not provide enough extrenal shows (only two a week) and the poor entertainment team had to provide the rest, They work very hard and do thier best and two of the girls, Sarah and Nicole are amazing singers. The boys Maxi and Johan are hilarious and the kids loved them.I think if the hotel could step up to 3-4 shows a week the entertainment would be better balanced and the entertainment team who work so hard ALL DAY and with some horrible children too, may get a deserved rest! "




"The entertainment team work so hard. There are 4 of them. Nicole, Sarah, Johan and Maxi. They are fantastic with the kids and adults alike. I would highly recommend this hotel and will be going back again myself next year!!!!!!!!!"




SO THERE!


Ont i maaagen!

Gud så det värker! :(

Jag som hade stora planer för idag och tänkte dra ner till strandshopparna o köpa skit.
Nu har jag ingen större lust. Och Ismael är allmänt grinig mot mig idag. Suck.

Nej. Jag går hem nu. Det får bli Sunny D, kex och Shakespeare In Love istället.
Myspys med mig själv, laptopen och filtarna. Och eftersom jag e för lat för att städa undan alla kläder på sängen så blir det ännu en liten fin hög att ligga på. Lovely.


It's oh so quiet

Det känns så konstigt att bara vara ett tvåmansteam. Så... tyst. Fridfullt. Lugnt.
Rent logiskt sett tycker jag att det borde vara mycket svårare, mer stress och mer jobb och allt, men i själva verket måste jag säga att det är ganska skönt.
Inte så många viljor som stretar åt olika håll. Saker kan bara finnas på två ställen - antingen där jag lagt dom eller där Maxi lagt dom och ingen kan skylla ifrån sig. Arbete är lättare att dela upp och det blir gjort nu när man inte har andra som kan göra det och bäst av allt - inget jäkla tjafs!
Jag och Maxi tjafsar, klart som sjutton att vi gör! Hela tiden nästan! Men det är ett tjafs som aldrig påverkar arbete eller vänskapen - vi vet precis vart vi har varandra och kan tjafsa men ändå vara värsta bundisar.
Jisses vad glad jag är över att ha honom kvar hos mig! Vettikatten vad jag skulle tagit mig till annars!

Hursom... Nu är det 3 minuter till announcement och jag måste rusa ut för att sno micken från Emma och påbörja luftgevärsskytte med folket därnere.
Idag känns saker bra. Kanske har det med solen att göra. Kanske har det att göra med att jag vet att snart är jag mitt i sista veckan och allt kommer gå så himla fort. Kanske har det med att göra att vi har himla bra gäster nu.
Vem vet. Men bra mår jag.


RSS 2.0