Day 1 @ the Boogie

Efter en turbulent helg är jag äntligen, äntligen framme! BOOOOOOOGIE!!! Har packat upp och spenderat ett par timmar med att göra mig lite mer hemmastadd i min nya, alldeles egna lilla studio. Jag har dubbelsäng och kök och eget badrum och soffa... men min favorit är ändå det stora, fina, rundade, skitmysiga fönstret.
Boogie är skitmysigt och scenen är helt enorm i jämförelse med vad jag innan sett på hotellen jag varit. Inte nåt Palmanova direkt..
Fredag kommer dom första 60ish gästerna och på lördag blir det bombardering av britter som ska underhållas och jag längtar som sjutton!

Men nu ska jag ut och äta med teamet och tha Big Boss (som för övrigt är en kopia av min far!) så jag uppdaterar senare igen. Förhoppningsvis har jag lyckats ta lite skoj bilder då också.

Puss o hej sålänge

It's the end of the beginning

...and I'm feeling goooooood! Sa otroligt mycket att gora nu dom narmaste veckorna, men det ar nu det antligen borjar!  Mandag morgon aker vi till Boogie och pa fredag oppnar hotellet, vilket betyder att vi har premiar pa var forsta show...!!! Aaaaahhhhh!!!! Jag kanner redan av nerverna!

Idag avslutade vi det sista repet med Jennifer (Lost in Oz-koreografen) och mitt sketbra team fick filma hela showen. Sa lojligt stolt kande jag mig over resultatet; vi var frickin fantastiska och det kommer vi vara resten av sommaren med. I ar ska vi tamejsjutton sla alla med hapnad - vi ska sta hogst upp pa CSQ-listan och darmed basta! Anyways... Jag har massor med papper och planering att gora idag innan jag far ledigt, sa.. Toodles!

Changes, good good changes

Nu ar det bara en dag kvar pa traningskursen. Och dagens tema har varit forandring. Forandring, forandring, underbara forandring! Underbara dag, underbara, underbara dag!

Jag namnde visst aldrig att det hant en del inom vart team dom senaste veckorna. Naja, to be fair sa har jag ju inte direkt spenderat mycket tid online, sa vi far val helt enkelt se det som en god ursakt till varfor jag glommer sa viktiga saker. Jo,,,
Det visade sig att ryktena om Flor var mycket sanna; lat, full of crap, diva och allmant svar att ha att gora med; hon varade inte i teamet lange. Det funkar liksom inte att ha ett showteam med en medlem som alltid sitter vid sidan om och pastar sig ha problem med knan och tar, for att sedan hittas ute i Magaluf ikladd trans-klackar och paljettklanningar mitt pa dansgolvet... You get the point, right?
Stuart, snubben som var var manager, well.. han sa upp sig, mer eller mindre. Hans anledning var att det hant nagot darhemma som var allvarligt sa han vad tvungen att dra... Ryktena sager att han var smatt radd for att vara den som rent talangmassigt var "samst" i teamet; han kande sig underlagsen. Sanningen? I dont have a frickin clue, men ska sanningen fram sa var forandringen enorm vad galler atmosfaren i teamet.

Nar Flor forsvunnit fick vi Caz. Tjejen dom tagit in som reserv och som jobbade arslet av sig utan att ha en minsta aning om hon ens skulle fa jobb.  Karismatisk, otroligt trevlig, gullig och snall och talang som fa. Snacka om att lyckan var enorm nar hon fick en plats i vart team! Hon platsade meddetsamma och teamet blev bade starkare och gladare.

Idag, efter en och en halv vecka utan manager (equals one man down) fick vi antligen var sista medlem: KYM!! Tjejen som blev vald till baldrottning pa onsdagsnattens graduation night.. Aven hon reserv och helt otrolig som person och artist. Och lyckan absolut fullkomlig nu nar vi har henne i vart team!
I samma veva har vi fatt var nya manager; Lindsey. Den har sommaren blir definitivt bra. Utan tvekan. Imorgon ar sista dagen och pa mandag morgon bar det antligen av till Bouganvilla - gud vad jag langtar nu!!!

Well... det  ar god tid for mig att hoppa i sang nu om jag ska orka upp imorgon, men jag ar tillbaks snart igen. Pa riktigt faktiskt. Mirja och jag ska skaffa tradlost internet snart, sa da blir det andra bullar!
Tills dess:

Celebrate good times, come on!

Another lil update; Mallorca Training Course 09

Ja det ar alldeles hemskt vad lite tid jag har over for santhar..! Men nu ar det bara ett par tre dagar kvar pa det hela - sedan borjar det pa riktigt, med normala arbetstider och normal internettillgang! Hallelujah!

Som sagt; kursen lider mot sitt slut nu. Som vanligt ar det en sandar bitterljuv kansla over det hela - man ar overlycklig eftersom man vet att nu borjas det och nu ska man antligen fa aka ut med sitt team till sitt eget hotell, ha tid att leva igen och traffa massor av nytt, roligt folk. Samtidigt ar det skitsorgligt att lamna vanner man hittat eller haft sedan innan for i over 50% av fallen sa vet man att man inte kommer traffa dom igen under hela sommaren - eller kanske alls. Har man tur sa dyker de upp pa nasta ars traningskurs, men man vet ju aldrig.
Sen ska det bli sa skont, sa skont att slippa skvallret, intrigerna och allt annat sant harligt som alltid ar en ingrediens nar det kommer till traningskurserna. Det blir ju lite smatt som Big Brother liksom - man ar ett 40tal ungdomar fast i en byggnad i stressad miljo, klubbar en bit ned pa gatan och gudarna ska veta att det hander grejer da!

Anyways... Det borjar bli dags for mig att dra mig till nasta rehearsal. Lost in Oz ar det idag och tva dagar framover och lyckligare kan val ingen vara! Efter tre dagars intensivt dansande i Elvis-, Soul/Funk- och ABBA-medleyn sa ska det bli otroligt skont att komma tillbaks till lite teater igen! Kanner mig lite mer hemma dar kan man ju saga.

Well mina kara konfirmander - vi hors snart igen. Eller naja.. vi hors i framtiden. Nangang.


Suck.


Jag saknar att inte kunna blogga whenever I feel like it.
Det suger.


Another nite in Mimosa Park

Well.. har sitter jag nu vid internet, for forsta gangen pa ett par dagar vilket kanns helt konstigt. Det markliga ar att jag inte ens saknar det sarskilt mycket (mer an bloggandet om jag ska vara arlig & kontakten med folk hemifran) men jag antar det mest beror pa att jag helt enkelt inte har tid att sakna varken internet eller tanka pa mycket annat heller for den delen. Det ar med andra ord totalt fullt upp harborta. Bootcamp varje morgon klockan 9 haller mig vaken (eller halvdod om man valjer att se pa det pa sa vis forstas) och jag har redan gatt ner nastan en hel storlek i klader. Heja mig! Haha..

Jag marker dag for dag hur mycket jag sjalv utvecklats sedan forra sommaren. Inte bara som person och mitt satt att tanka och handla pa, utan aven faktumet att jag har sa otroligt mycket lattare for att lara mig manus och danskoreografier som helt arligt talat ar forbannat svara for mig nu och hade det vart ett ar sen sa hade jag nog borjat fundera pa hur sjutton dom kunde be mig komma tillbaks. Men jag avancerar dag for dag - och shitti fritti vad bra det kanns!

Men vadret har sugigt anda sen i lordags. Storm och regn och den som vart pa Mallis nar det stormat vet vad det innebar. Men vad gor man? Jag har ju anda inte nagon tid att vara ute i solen just nu. Vi far hoppas den far for sig att titta fram igen pa lordag nar vi ar lediga igen :)

Men nu go vanner ska jag ga leta efter en viss... manlig person. Hehe...

RSS 2.0