Tomorrow.

Imorgon är en stor dag. Det är dagen då vi slutligen beger oss till stora, främmande och underbara London. Idag har jag hjälpt Ida att packa - och kommit på alla dom sakerna jag önskar jag tagit med mig men som jag förstås inte gjorde. Attans. Tur att man kommer hem över jul så man kan plocka med sig resten av alla grejor med. Väskor och sjalar till exempel - det är nämligen bland det som gjorde mest ont att lämna kvar i systers rum.
Visst är det lite tragiskt?

Hej, jag heter Nicole och jag är väsk-och-scarf-addict.
Men det är så det är. I brist på vettiga relationer med killar får man helt enkelt hitta sina substitut och tja, jag har mina. Det kunde ju varit mycket värre.

Nu när vi ändå talar om killar så vill jag också passa på att säga att OM det jag fått höra stämmer om en viss kille som en viss bästa vän har en viss relation(?) med är sant.. Ja då är det nog bäst han går inkognito när jag kommer tillbaks till landet. Man sårar inte min bästa vän utan att hamna i rejält onåd hos mig och jag säger bara det!


Ni som vill veta mer om hur det går i London - håll koll här på bloggen för det är här allting så småningom återberättas.
Men tills dess, ha en underbar kväll-före-London-kväll!


Mangos I Stan.

Ibland undrar man lite över folk. Som idag till exempel när jag och Ida N var på sightseeing i Vagnhärad.
(Don't ask me - har ingen aaaaning om vart det ligger. 7 km från Trosa som jag inte heller vet vart det ligger & en bussfärd från Cafét med Chai Latte.)
I alla fall. Jag och Ida N vandrade runt där på ICA i Vagnhärad, såg nog ut som sånnadär som går runt och är skumma i affärer. Ni vet, dom som alltid hänger där men aldrig tycks köpa något.
Så småningom kom vi till fruktavdelningen - igen - och där var Fruit Boy. Igen.

Fruit Boy: Hur gåre tjejer? Letar ni efter nåt?
Vi: Asså... eeeh... Vi vet inte riktigt vad vi är sugna på.
Fruit Boy: Ja dom här är ju lite dyra, men det är världens godaste frukt. Man gör såhär...

Fruit Boy är snäll och manlig tycker han nog när han visar hur man ska skära upp och äta med sked. Det är väldigt noga förstår ni.

Vi: mhm...
Jag: Men Ida, melon?

Vi säger inte så mycket mer till Fruit Boy utan hittar annan frukt som ser kul ut. Och inte det minsta skum. Glömmer snart av mangos-i-stan (ja frukten hette visst så) och Fruit Boy.. Efter en stunds tystnad:

Fruit Boy: Ah men.. Eftersom ni ska vara så blyga så gör vi såhär..

Fruit Boy tar upp sin stora blå penna och biter av korken - manligt förstås - och skriver med stora, manliga bokstäver PROV! på paketet med den skumma frukten och känner sig nog hemskt snäll när han sedan ger oss den lilla förpackningen med mangos-i-stan.
Han tänker nog till och med: Fasiken vad bra jag är. Räddar små blyga tjejer sådär.. Nu blir dom impade.


Ida: Ah.. fast.. Vi är ju inte blyga utan bara....

Fruit Boy lyssnar nog inte. Han verkar nämligen väldigt stolt över sitt hjältedåd.

Vi: Aha.. ah.. okej... tack då.
Fruit Boy: Ja, det är världens goaste frukt asså.



Tack Fruit Boy, för att du räddade vår kväll. Men jag tror nog du blev lurad - för mangos-i-stan är faktiskt inte alls så speciellt ändå och vi föredrar nog mangos som kommer från landet. Men tack. Du sparade 27,90kr åt oss.
Värsta hjältedådet.


Besvikelse.

Jag vet verkligen inte...
Det gjorde förbannat jäkla ont ikväll. Jag tror inte ens han förstår hur ont.
Och jag finner inga ord längre... Hade massor av dom, samlat en hel hög
som jag tänkt använda mig av.
Men nej. Dom är borta.
Kvar finns spillrorna nu. Och jag tror det här blir soundtracket.






Och nu är jag gladare än nånsin över att jag lämnar landet på lördag.



Och så kom Pirret...

Med ens blev allting så himla verkligt; London, Ida & Jag, äventyret! Jag tror inte ens jag är riktigt medveten om vad jag gett mig in på den här gången och jag vet inte om det kanske är just precis det som är mest lockande med hela idén.. Jag menar... Spanien var ett impulsivt och hemskt snabbt beslut och jag trodde verkligen jag var galen som bestämde mig sådär fyra dagar innan jag var tvungen att vara där - men jag hade ju allting garanterat! Jobbet, boendet, mat, pengar, datum för hemresa.. Allting var redan bestämt och serverat och jag behövde aldrig riktigt lägga ner någon energi på alla dom sakerna. Jag må ha slängt mig ut för ett stup - men jag visste ju att där någonstans fanns ju en livlina.

Den här gången är det annorlunda när jag ger mig av. Boendet är egentligen ingenting som är helt ordnat, jobb.. Kanske. Har vi tur, så ja, men det är ingenting säkert alls. Mat, pengar...? Allt det där beror ju på jobbet. Det enda jag garanterat har i London är vänner. Jag har Ida - det vill säga den här gången är jag inte själv när jag kastar mig ut för stupet. Jag har George - en av de närmaste vänner jag har. Jag har vänner från träningskursen som väntar på att få ses igen. Jag har vänner som jag skaffat mig under hela sommaren som entertainer i Palma Nova - folk jag vet kommer kasta sig över mig så fort dom får chansen. Jag är redan bjuden till alla möjliga ställen som jag inte ens kan namnen på - till och med till Dublin på söndagsmiddag hos en familj med fem giftasvuxna söner som de tycker jag kan få linda runt mina fingrar. Jag har folk där som väntar på att få köra gamla godingar i repris; vara ute hela nätterna och göra Londons gator osäkra..

Pirret kom när vi såg filmen Make it Happen, jag, lillebror, lillasyster och mamma. En av alla dom där miljontals filmerna om en tjej som drömmer stort och ger sig iväg till en främmande stad för att finna det hon sökt hela livet. Ja ni vet.. Massa trubbel och svårigheter i mitten av filmen - som för övrigt är sjukt förutsägbar men ändå himla inspirerande på nåt vänster - men sen så löser sig allt ändå tack vare ett par underbara vänner som finns där i vått och torrt.Jag brukar alltid kunna relatera så väldigt till alla dom där passionerade drömmarna som så himla gärna vill bli musiker, dansare, skådespelare, you-name-it... och jag tror väl att det är just precis därför som jag trots allt tycker så mycket om just precis dom filmerna, hur förutsägbara och fåniga dom än kan vara. Men dom handlar ju alla om mig...


Frågan är bara; får mitt äventyr ett lika lyckligt slut?









Ännu en NY blogg bland mina Favoriter.

"

(1) Utan flickvän

Min flickvän, sambo och kanske blivande fru, är borta. Hon tog alla lampor med sig. Jag vet inte varför.

 

Kanske har vi gjort slut, kanske inte. Det hela är en ny företeelse för mig, så jag vet inte riktigt vad jag ska tycka eller tro. Minst av allt vet jag vad jag ska känna. Jag har ingen känslomanual för mitt tillstånd. Jag är ny i det grannskapet. Och därför kan jag bara konstatera att hon inte är här. Jag är här. Men fästmön är någon annanstans.

 

Jag kan inte utesluta att hon är och handlar mat, för det börjar bli tomt i skafferiet. Å andra sidan har det inte tagit 2 dagar förut. Dessutom svarar hon inte på mobilen. Sen var det det där med lamporna också.


Kanske är hon på en väldigt mörk plats.

Det är trots allt väldigt mörkt på vintern."
 

(Utdrag ur Godtrogen & Övergivens blogg.)



Och jag är återigen helt och hållet hooked. Läs.



Rastlösheten & Jag.

NU HAR DET BÖRJAT IGEN den där Rastlösheten som legat och sovit ett litet tag nu, men som idag börjat vakna upp för att börja slå på mig inifrån. Den låter lite som en tjatig unge i trotsåldern och vill inte alls förstå att ibland måste man ha lita tålamod och låta saker och ting ske när det är tid för dom att ske och inte innan. Det är just precis den Rastlösheten som ofta får mig att slänga mig rakt in i nya förhållanden som jag egentligen inte alls är så himla pigg på, men som Rastlösheten påstår att jag är och så blir där till slut en himla soppa av allting.

RASTLÖSHETEN tjatar om att få komma iväg. Få saker gjorda, packa, fixa, trixa... Göra en himla massa saker som jag vet att jag måste ta itu med och det ska jag också göra, men inte just precis NU. Det är lite som det där programmet på TV dom visar, där den där snubben som talar med hundar dagarna i ända hjälper hundar få bukt på sina problem-människor... Eller.. Var det tvärtom? Nåja, men så är det ungefär. Han pratar alltid om att man inte ska ge efter för minsta lilla - då blir det nämligen till en dålig vana som sedan blir hemskt svår att bryta. Man måste visa vem som bestämmer i flocken; vem som är den egentliga Alfahannen och ska man få problemet att förstå det, ja då måste man vara bestämd och konsekvent.

KONSEKVENS HAR ALDRIG VARIT MIN STARKASTE SIDA och i synnerhet inte när det gäller Rastlösheten och mig. Vår relation har alltid varit något speciell och kanske inte alltid så hälsosam om jag ska vara helt ärlig. Nog förstår vi varandra från och till och vår kommunikation brister faktiskt inte alltid. Vi kan ibland jobba alldeles utmärkt som team dessutom - Rastlösheten ser till att få saker att hända. Rör om lite i grytan. Det är bara det att den tror den bestämmer. Ungefär som en terrier, om man ska använda sig av hundtermerna igen. Som en liten yorkie; supermysig och behändig om den stryks medhårs, får sin vilja igenom. Gläfsig, gnällig och ättrig om den blir ignorerad eller kommer i andra hand.

MEN VET DU VAD? Jag har faktiskt lärt mig lite av den där hund-snubben. Och nudu, kära lilla Rastlöshet, ja nu blir det andra bullar. Nu är det jag som är Alfahannen i flocken och det är dags för dig att börja lära dig det. Så du får allt hålla dig i skinnet.


Åtminstone till imorgon.





Här är han. Min nye Guru. Mannen som talar med Rastlösheten.
Ehm.. Hundar.





Dickie Hart = David Kettle?

IDAG GJORDE JAG EN FANTASTISK UPPTÄCKT! Jag satt och pratade med Adam H när han plötsligt frågar mig om jag någonsin hört talas om Dickie Hart. Nej, svarar jag, aldrig. Vem är det? Adam sa åt mig att gå in på Youtube.com och söka på just Dickie Hart...Vad jag fann?

Detta.



 


 



För er som inte vet om det:

Detta är då Dickie Hart - eller som han egentligen heter David Kettle - min singing coach under hela Mallorca-tiden 2008. Vem hade väl anat det?

Eller vad säger ni? Ida? Mirja?


Blogglista.se

VAD DET NU SKA VA BRA FÖR så har jag i alla fall nu registrerat min blogg på Blogglista.se för jag fick höra det skulle vara bra. Vadå falla för grupptrycket säger ni nu. Äsch, säger jag, vem bryr sig. Men det ska bli intressant att se om det faktiskt har nån betydelse allt det där med att registrera och pinga bloggar som dom säger; tydligen ska man få himla många mer läsare och typ bli berömd. Vi får se. Kanske överdriver jag lite. Det gör jag ofta tror jag.

ÅH JUST DET! Om det nu mot all förmodan finns någon därute som läser min blogg så får ni gärna trycka på den lilla bloggliste-knappen här nedanför. Det ska tydligen vara himla bra och göra mig famous över en natt. Inte. Men man kan ju försöka?  Så tryck, tryck, tryck för glatta livet vetja och vill ni att det ska bli ännu mera uppmärksammat hur bra människor ni är som hjälper en sån som jag - ja lämna då en kommentar också så ska jag allt tillägna er ett alldeles eget tack-du-är-så-bra-inlägg på min blogg. I promise.


Blogglista.se

Creativity.

IDAG ÄR EN SÅN DAG. Texter, texter, texter. Dom bara forsar ur mig så snabbt att pennan inte hinner med. I love it!





Mamma + Björn = Sant.

JAG HADE PRECIS KOMMIT UT UR DUSCHEN och stod där huttrandes och tryckt mot det stora elementet - såsom jag oftast börjar mina vintermorgnar här i Forsvik - när jag plötsligt möts av välbekanta toner. Först känner jag inte alls igen det; jag kopplar inte alltid så snabbt på morgonen; men efter ett par sekunder slår det mig och jag utbrister förvånat:

BJÖRN ROSENSTRÖM?!


SÅ FÖRVÅNAD OCH FÖRVIRRAD KÄNDE JAG MIG att jag glömde bort hur mycket jag var upptagen med att frysa helt ihjäl, brottades en stund med den omöjliga toadörren och snubblade ut i hallen. Ser åt höger. Ser åt vänster. Ser rakt fram.

VEM I HELSKOTTA ÄR DET SOM LYSSNAR PÅ ROSENSTRÖM!?


JAG BLIR TOTALSTUM när jag plötsligt - och helt utan förvarning - får syn på min mamma inne i vardagsrummet. Dansandes! Till Björn Rosenström! Min mamma? Bilderna stämmer inte riktigt överrens i mitt huvud - senast jag någonsin hörde Rosenström spelas i detta hus.. Det minns jag inte ens, men jag har bestämt för mig att det var i samma veva som han fick sitt genombrott här bland alla Eddie Medusa-fan; Ronny-och-Ragge-look-alikes med sina EPA-traktorer (de var nämligen inte gamla nog för en riktig raggarbil ännu) och snusprillor. Jag har ännu mer bestämt för mig att mamma inte alls tyckte om hans texter - barnsliga har jag för mig hon brukade beskriva dom.
Så kan ni förstå min häpnad och totala chock när jag helt sådär ser henne studsa runt och svänga på höfterna till den tidigare barnsliga musiken?

Jag: Men vad gör du?!
Mamma: Tycker du inte det är härligt?
Jag: VA!?
Mamma: Ja, man blir så glad! Tycker du inte?
Jag: Asså... va är det med dig?
Mamma: Vadå? Inget - tycker bara musiken är härlig.
Jag, förvirrat skrattandes: Sen NÄR?
Mamma: Vadådå?
Jag: Nämen.. Rosenström?
Mamma: Ja?


SKA MAN SKRATTA ELLER GRÅTA i ett sånt här fall? Har min mamma alltid varit hemligt kär i Rosenström? Eller genomgår hon nu någon medelålderskris? Eller har hon bara fått ett hårt slag mot huvudet?



Edit: Senare dansades det även till Heman Hunters & Stefan Sundström... Okey! Den som har kidnappat min mamma och ersatt henne med en Dansande Alien - vi ska prata allvar du och jag! Vad har du gjort med mamma? Vem är det som dansar däruppe? Och snälla - får vi behålla henne? Till jul i alla fall?
Hör av dig. Jag väntar på svar.

I've got a ticket to ride!

NU ÄR DET BESTÄMT! På lördagmorgonen står vi där, Stanstedt, London. En helt ny värld öppnas - nya möjligheter, nya människor, nya platser - och inte minst den hemskt spännande couchsurfingen! Jag kan knappt bärga mig!
Nu är bara frågan - vad i helskotta ska jag ta med mig för kläder!?








Tack.

TACK - tänk att ett så litet och enkelt ord kan betyda så mycket. Jag vill att du ska veta det - ditt svar på vad jag skrev till dig värmde ända in i hjärteroten Behrooz.





"Postat av: Behrooz

Hej Nicole!
Stort tack för de fantasktiska kommentarerna på sagas sida. De värmde och lyste upp inte minst en mörk och kall söndag för mig och min familj. Av de flesta kommentarer jag har fått så var din en av de få som var mycket speciellt och därför väljer jag att svara och tacka för den. Du är mycket välkommen att ställa frågor till mig och om du vill veta hur det har gått med mig och Linneas fall. tack igen.
"



Så enkelt det är

HAR NI NÅGONSIN FUNDERAT över hur väldigt enkelt det är att någon gång ibland göra lite skillnad i människors liv? Kan vara den mest banala lilla handling som att ge någon en komplimang för en ny frisyr, men likväl, det man just sagt eller gjort visar sig betyda något för någon annan. Har ni varit med om det någongång?


IDAG FÖRLORADE JAG MIG återigen i bloggvärlden. Har spenderat hela eftermiddagen med att streckläsa två bloggar som för mig kommit att faktiskt betyda någonting. Bara sådär. Är det inte märkligt hur kraftfulla ord kan vara? Hur det går att totalt förlora sig bland alla bokstäver, bisatser och stycken? Ni vet, så totalt att ni glömmer bort att vara normala människor - ni vet alla dom där primära behoven man snackar om i psykologin som att äta, sova, uträtta behov 1 och 2...? Så totalt glömmer man bort allt det där runt omkring för man blir så hemskt uppslukad och upptagen av.. Av att känna.


JAG MINNS HUR JAG SOM BARN hade ändlösa debatter med min mamma om när lampan skulle släckas, maten skulle ätas och när det inte var tid för böcker, brev- och dagboksskrivande. Jag minns ändlösa nätter av flykter under täcket, med min lilla ficklampa som låg där gömd i nattduksbordslådan och alla dessa mäktiga ord. Berättelser om livsöden - hästars när jag var i lågstadieålder - och kärlekar av alla dess slag. Redan som litet, litet barn var jag fast.


SÅ IDAG mitt i allt planerande inför London med Ida N, kom jag över två fantastiska bloggar och jag sitter fortfarande här och funderar och beundras av människors mod. Storhet. Och jag önskar jag hade samma mod, besatt samma storhet och förmåga att uttrycka mig. Vara 110% ärlighet och faktiskt berätta allt det där som jag i - ja gud, år nu faktiskt - velat berätta. Det som finns därinne och bara längtar efter att komma ut. Men jag är för feg. Än så länge kan jag inte... Inte här i alla fall. För rädd för att bli kritiserad, sedd som en otroligt hemsk människa och gud vet vad.
För vet ni? Jag är inte så hemsk. Jag är ganska medioker - varken alltigenom god eller ond - men jag tror mig vara lite mer åt det där bra hållet. För det mesta. Kanske bara lite för mycket känsla när där borde finnas förnuft ibland.



Bloggarna jag läste idag finns under "Länkar"; Sagan om Saga och En Älskarinnas Bekännelser.

Godmorgon?

VEM KOM PÅ DET IDIOTISKA UTTRYCKET 'GODMORGON'?
Ja, jag har ingen aning men det måste vart nåt fel på människan.
That's all I have to say.






Godnatt Sverige

NEJ VET NI VAD VÄRLDEN, nu har jag varit fånigt duktig här ett par timmar med London-planeringen. Ryggen och nacken värker och jag börjar bli allmänt trög. Dags att wrappa in sig i duntäcket och call it a day. Night. Whatever.
Vi ses imorgon.






Sagt på Norma Jean's

JAG MÅSTE MEDGE att jag känner en hel del smarta människor. Som Sebastian - lillasysters kompis - till exempel. Han är en riktig hejare på det där med TP och rim.


Nicole: Vad heter landet som har en huvudstad vid namn Teheran?
Sebastian: Teheran?
Nicole: Mm.. Precis.
Lång tystnad följer medan Sebastian tänker.
Nicole tycker lite synd: Jamen.. Teheran och namnet på landet rimmar typ.
Sebastian skitnöjt: Jamen åh! Irak!!






BEHÖVER JAG ENS nämna att han inte var den som vann?

Londonsoffa - here we come!

IBLAND BLIR DET INTE SOM MAN TÄNKT SIG - vilken tur att där ändå alltid finns lösningar om man bara orkar ta sig igenom deppbarriären och faktiskt hjälpa till lite själv! Idag har jag och Ida N kommit på värsta lösningen - eller okej nu ljög jag lite för det var faktiskt Ida som kom på lösningen och jag gav mitt godkännande. Sedär, snällt av mig, eller hur Ida?

IKVÄLL HAR VI bestämt oss för att testa det där med couch surfing nu när vi drar till London i några dagar för att försöka ordna upp allt det här med boende och jobb för framtiden. Det innebär alltså att man bor hemma hos folk och sover på deras soffor/golv/sängar/badkar ett par nätter och slipper allt det där dyra med hotell och vandrarhem. Istället kan man nu få sig ett par nya vänner, massa intressanta upplevelser och dessutom har man nu ännu en sak att lägga till på meritlistan - att berätta om för sina barnbarn. (Eller syrrans för jag ska ju bestämt inte klämma ut några ungar som kan ge mig barnbarn in the future!)


MAMMA KOMMER FÅ NIPPRAN när hon får veta! (Om hon får veta hela sanningen vill säga...hehe..) Gud vad roligt!




     


Mrs Robinson

MAN SKULLE NÄSTAN kunna säga att hon är jag. Eller jag hon eller hur man nu vill säga.
Skillnaden? Jag hade inte en jäkla aning!
 
Det här med åldrar är sjuuukt förvirrande emellanåt.






Jag om 30 år? GOD HELP ME!


Sju Dödliga Sanningar

EFTERSOM JAG INTE HAR NÅGOT BÄTTRE FÖR MIG och inte riktigt orkar gå lägga mig än så har jag frivilligt antagit utmaningen som jag hittade i Egoinas blogg. Så, här kommer några sanningar om mig som ni bergis inte visste!


SJU SANNINGAR OM NICOLE:

1) Jag är fånigt stolt & hatar, hatar, hatar att be om hjälp.

2) Jag är värsta gråt-virtuosen. Kan börja gråta för allt 
möjligt fånigt och faktiskt så tycker jag typ om det! 

3) Något av det värsta jag vet är att shoppa bh:ar! Finns nämligen
väldigt, väldigt, väldigt sällan något snyggt i min storlek & jag
hatar att bara kunna köpa tråkiga vita & svarta bh:ar som ser
allmänt trista ut.

4) Mina närmaste vänner kan nog vittna om ni frågar - men utseende
hos mina dejtämnen är väldigt sällan något som kommer i första hand.
Ärligt talat, jag har dejtat folk som faktiskt är så fula att jag numera inte
kan förstå riktigt hur jag tänkte. Troligen inte alls är svaret.

5) Jag älskar att resa. Jag menar sitta på tåg/buss/bil/flyg. Sover som allra
bäst då.

6) Jag är som absolut smartast i duschen - ja då är jag verkligen i mitt esse ska
ni veta!

7) När jag är berusad blir jag sjukt rastlös och en riktig pain in the
ass om jag inte får ha musik och dansa.







Nu utmanar jag:

Denice
Mirja

Ida
Emanuel



...och resten som känner sig manade.






Alphabeat

OCH NU NÄR JAG ÄNDÅ ÄR IGÅNG - varför inte hylla Alphabeat? Jag lyssnade på deras låt Fascination i helgen när jag satt där i Idag säng med henne och Simon. I'm hooked.


Alphabeat - 1000 nights






Alphabeat - Fascination

 

Beethoven Is Tha Shit!

"Good morning, on July 7


Though still in bed, my thoughts go out to you, my Immortal Beloved, now and then joyfully, then sadly, waiting to learn whether or not fate will hear us -


I can live only wholly with you or not at all -


Yes, I am resolved to wander so long away from you until I can fly to your arms and say that I am really at home with you, and can send my soul enwrapped in you into the land of spirits -


Yes, unhappily it must be so -


You will be the more contained since you know my fidelity to you. No one else can ever possess my heart - never - never -


Oh God, why must one be parted from one whom one so loves.

And yet my life in V is now a wretched life -


Your love makes me at once the happiest and the unhappiest of men -


At my age I need a steady, quiet life - can that be so in our connection?


My angel, I have just been told that the mailcoach goes every day - therefore I must close at once so that you may receive the letter at once -


Be calm, only by a calm consideration of our existence can we achieve our purpose to live together -


Be calm - love me - today - yesterday - what tearful longings for you - you - you - my life - my all - farewell.


Oh continue to love me - never misjudge the most faithful heart of your beloved.


ever thine


ever mine


ever ours"






KÄNNER DU IGEN BREVET? Ja, har du sett Sex & The City - the Movie så gör du nog det i alla fall. Beethoven minsann.. He is tha shit! Tänk den som ändå kunde få ett sånt brev.


Farväl

IKVÄLL ÄR TANKEN att jag ska träffa J. Från början var det tänkt att vi faktiskt skulle ses ordentligt. Umgås ni vet. Men för varje sekund som går så blir känslan i magen olustigare och olustigare och just nu vet jag inte ens varför jag fortfarande tänker göra det. För varje gång jag hört av honom dom senaste dagarna har torsdagen tyckts mig bli kortare och kortare - han begränsar vår tid tillsammans lite mer för varje gång - och det känns faktiskt inte som om han ens vill se mig. Så varför inte bara säga det?

JAG SKULLE NOG LJUGA om jag sa att det här känns bra. För det gör det inte. Och jag skulle ljuga om jag sa att det inte bekommer mig. För det gör det. Och inte så lite heller för den delen.

OM DET ÄR NÅGOT jag aldrig varit bra på så är det att bara radera människor ur mitt liv. Liksom bara klippa av sådär - oj, vips, nu var han/hon borta! Det funkar alltid jättebra i teorin men i praktiken är det nästan omöjligt. Likväl är det precis det jag tänker göra ikväll. Klippa av. Helt. Hej då och sen bara gå min väg. Just nu finns det ingen annan utväg för mig.

DEN HÄR GÅNGEN är det hejdå på riktigt.








Dagens Låt

WELL...
Snart är det min tur.


Regina Spektor - The Call (Narnia Soundtrack)




For You

Bönan, denna är till dig.
Minns du? Vi byter ut Christ till nåt mer passande. Typ... Bönan.
Nu kan vi lipa ikapp.



Your Love Is Extravagant




Älskar dig Ida ♥


Äntligen hemma?

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST brukar dom ju säga. Men nej.. Idag är jag inte alls benägen att hålla med. Har kommit hem nu från min lilla visit i Ransäter och faktum är att jag just nu bara känner mig allmänt nere och ensam. Jag tror inte ens jag var riktigt medveten om hur mycket jag verkligen saknat Ida och hur otroligt viktigt det är med någon man vet precis vart man har, någon man kan spendera timmar ihop med och bara ligga tvärs över en säng, stirra upp i taket, lyssna på musik och sen.. ingenting. Tystnad. Förståelse. Kärlek.

DET KÄNDES UNGEFÄR som att själv vara tillbaks till studentlivet. Så lätt var det nämligen för mig att komma in i allting, bli typ "en i gänget" och sitta där och känna sig som en del av någonting. Faktum är att det är just precis det jag saknar med gymnasiet - på den tiden var det aldrig långt till allt det där. Värme. Tröst. Skratt. Gemenskap. Vänner.
Numera måste jag färdas över halva Sverige, organisera och strukturera i kalendrar, halvt ruineras och spendera timmar på bussar och tåg för att ens kunna ge någon av mina närmaste vänner en kram och puss på kinden. För att få se det där speciella "Åhnej - jag-vet-precis-vad-du-tänker-nu-leendet" när vi sitter där tysta och snackar utan att öppna munnen.

ÄNTLIGEN HEMMA? Nej verkligen inte. Jag vill sätta mig på närmsta buss 839 till Karlstad, ta den där skitgula bussen ut till Ransäter och springa genom allén till Geijerskolan och gästhemmet som Ida bor på. Slita upp dörren, slänga mig om halsen på henne, mysa ihop mig i en hög tvärs över hennes båda sängar med en hög kuddar och filtar, spendera timmar med att fira jul med Sune & Co, skrika åt Elias att hålla käften när han sjunger i duschen mitt i natten, skratta åt gamla minnen, spela in spontana dokumentärfilmer, dricka te, kaffe och varm choklad i mängder och springa varannan minut på toabesök...

JAG VILL TILLBAKS TILL MIN BÖNA!




 





Rapport från Ransäter

AJ DÅ. Jag har visst vart lite dålig med mina blogginlägg på sistone - och i själva verket så tror jag att jag är den som mest lider utav det för helt plötsligt får jag inte utlopp för det jag går runt och grubblar på. Bättring, Nicole, bättring. För allas bästa - annars finns där nämligen en risk att jag låter mina känslor gå ut över andra och börjar bitcha. Alltid lika kul. I efterhand.

JUST NU sitter jag på gästhemmet på Geijerskolan, Ransäter uppe i en värmlandsskog bland björn och varg och en hel del dolda talanger. Är nämligen och hälsar på min första Ida (dvs den Ida som jag lärde känna i högstadiet - a.k.a  Bönan) som flyttat upp hit för att visa skolan och musikteater-programmet hur duktig och allmänt underbar hon är. Har redan hunnit stöta på en del folk och varit med på en danslektion och jag må vara aningen partiskt, men faktiskt - BÖNAN ROCKAR!!! Hon är helgrym. Har alltid varit, även fast hon inte tycker jag har rätt, men det struntar väl jag i.

IGÅRKVÄLL satt vi och myste framför Sandor/Ida tillsammans med hennes två vänner Simon och Elias och det var allmänt underbart att bara vara med Ida igen. Längesen nu. Som man verkligen hade tid att bara mysa sådär. Vi som brukade göra det för jämnan under gymnasietiden då vi i princip bodde grannar. Det var tider det. Allting var bättre förr. Åtminstone på gemenskapsfronten..
Senare låg vi där och snackade minnen och bitchade litegrann - ni vet sådär som tjejer brukar göra när man snackar om andra. Sånt som liksom bara hör till.

NU SNART ska vi ut på en liten rundtur i Ransäter. Tänk! Vi kanske ser en hel björn!? Senast igårkväll såg jag en hel, supergul skylt med björnavarningar som tog upp en halv vägg med sina skrikiga versaler. Man vet ju aldrig. Och dessutom är jag här, jag med min otroliga förmåga att attrahera kaos och trubbel. Love it!







 
Låten som alltid spelades på den gamla goda tidens tjejkvällar och förfester.
Vi var absolut bäst.
Tyckte bara ni borde veta det. Se det som gratis utbildning i samhällskunskap.







Oönskad Graviditet?

GÅR DU RUNT OCH TROR ATT DU ÄR GRAVID? Glöm alla jobbiga och pinsamma shoppingrundor på Apoteket i jakten på graviditetstest; den nya, ultramoderna och supereffektiva metoden är här! Nu kan du göra det ensam hemma! Du förstår, enligt min systers gode vän så är allt du behöver göra att gå ställa dig framför spegeln. Ser din näsa större och bredare ut än vad den tidigare gjort? För säkerhetsskull - jämför med en bild på dig själv som är tagen innan du hamnade i din penibla lilla situation. Så, se nu noga efter igen. Har din näsa på något mystiskt vis växt? Eller ditt ansikte krympt? Kanske båda på samma gång? Ja?  Då är jag hemskt ledsen att behöva säga det - men du är gravid.

Källa: Dr Farheng som givetvis hänvisar vidare till sin mors efterforskningar.






HAR DU DESSUTOM HÖRT att man ska göra om tjugolapparna till små järnbitar? Ja, järntjugor så att säga? Ja jag kan inte svara på den frågan, men det kan Farheng. Honom kan du fråga allt möjligt - jag lovar, han sitter inne med svaren på det mesta. Säkerligen meningen med livet också, som jag misstänker han kom fram till medan han skapade den nya och überpopulära trenden att röka vass. 


TJA, mycket verkar ha hänt sedan jag tog mitt pick och pack och drog till Spanien. Inte klokt.


NEJ, om man ska ta och försöka bryta sig in i duschen kanske. Kasta ut lillebror. Eller som Farheng själv skulle ha sagt:
Ska vi ta och harmonisera oss bort till duschen?






Dagens Ros

JAG ANTAR ATT INGEN MISSAT listan över dom mest lästa bloggarna här på blogg.se's startsida..? Jag tror inte heller många har missat att jag - no affence - avskyr alla förbannade modebloggar som i mina ögon är allmänt trista, irriterande och totalt ointressanta? Jag tror att bland det värsta jag vet är när man läser bloggar som känns totalt opersonliga och visst, kanske är dom inte det egentligen, för kanske är det så att mode är just precis det som speglar skrivaren på bästa sätt, men det känns så... Ytligt.

MEN VEM ÄR VÄL JAG att bestämma vad som är bra eller dåligt. Sitter säkert någon därute och tänker precis samma sak om min blogg, om det ens finns folk som läser den. Spela roll. Jag - liksom säkert dom flesta andra - skriver ju för min egen skull så vad folk tycker och tänker gör mig detsamma. Jag menar bara att jag själv är trött på alla modebloggar för det känns som om det finns alldeles för många av dom - speciellt i toppen.

TACKA VET JAG då dom få bloggarna som inte handlar om mode. Vare sig dom är seriösa eller inte så föredrar jag helt klart dom framför ännu en blogg fylld av dom senaste klänningarna och tips och trixen om hur man kan få en finne att se blåblommig ut istället för rödprickig.


DAGENS ROS går till Egoina och hennes blogg. Som hon själv säger, den läses med en nypa salt, men jag älskar den. Helsjuk och helt klart skrattframkallande vilket är högst välkommet i höstmörkret. En annan bloggare jag absolut älskar - nej avgudar - det är Jonas Ad . Absolut värt att läsa och jag lovar, ni blir lika hooked som jag.






Duktig Nicole!

IDAG HAR JAG BOKAT BILJETT till Karlstad & de värmländska björnaskogarna för att åka & hälsa på min söta lilla Böna som så duktigt pluggar därborta i skogen & samtidigt omges av massa intressanta, begåvade pojkar. Åtminstone så var det det en liten fågel viskade i mitt öra häromdagen. Gud vad duktig jag är!

SITTER HÄR OCH UNDRAR lite över när min finiquito behagar infinna sig i mitt LaCaixa-konto. Finns det någon därute som kan svara på denna ytterst viktiga lilla fråga så vore jag hemskt tacksam. Nu ska jag äta lax. Mums!

Blogthings.com

BLOGTHINGS.COM ÄR EN LIFESAVER...
...när du har det tråkigt i väntan på att någon viktig ska komma online. Mhm. Så här har vi det senaste som man har kommit fram till - om mig såklart.





OM JAG VORE EN PINUPPA...
Birgitte Bardot. Jag som hade hoppats på nåt annat.. Attans.


You Are Brigitte Bardot



Naturally sensual and beautiful
You're an exotic beauty who turns heads everywhere
You've got a look that's one of a kind




ENLIGHT CHOKLAD ORAKLET
är jag för intressant för att bli dissad.


What Your Taste in Chocolate Says About You


You are sophisticated, modern, and high class.
Your taste is refined, but you are not picky.
You are often the first to try something new.

You are full of life and vigor.
You have an amazing amount energy, and you keep very active.
Some people feel like you can't focus on them. You do tend to be restless

You love to be the center of attention. You enjoy entertaining your friends.
You feel lost when no one is interested in you... You're too interesting to be ignored.
 




OCH IDA VET DU VAD?
Vi gör tydligen helt rätt i att flytta till London! Wozaaah!


You Belong in London



A little old fashioned, and a little modern.
A little traditional, and a little bit punk rock.
A unique soul like you needs a city that offers everything.
No wonder you and London will get along so well.



Tacksåmyckethej.


 

Favoriter just nu

FAVORITER JUST NU:

Plagg: Min nya gråstickade, supermysiga, oversizade tröja - Im loving it
Färg: Turkost, Purpur, Svart
Ytterplagg: Någon av mina hundratusen nya sjalar från Spanien - lutar åt den turkos/lila/whateverjagskakalladen
Frisyr: Förstörd av dum frisör i Spanien - vi väntar spänt på att bättre tider kommer nu i veckan
Skor: Nya svarta skinnstövlarna
Accessoarer: Stora örhängen och småtokiga halsband med mycket krimskrams 
Vill-ha-plagg: Varm kappa (som jag inte hittar i kombinationen snygg-varm-&-prisvärd)
Trend jag ogillar på mig själv: Sånt som ser alldeles för småflickigt ut - eller åt andra håller - alldeles för tantigt.


     

L'Omelette

LILLEBROR OCH JAG hade tråkigt. Jag var hungrig. Snilleblixt! Vi gör ett matlagningsprogram! Jaaaa! Men inte nog med det - vi måste ju ha ett ordentligt koncept... Omelett. L'Omelette. AH! Efter lite fix har vi dom perfekta karaktärerna; Jean-Claude med svart basker, randig tröja och mustasch och så hans kära, något dramatiska syster Marie-Antoinette med sitt vitpudrade anlete, svarta mouchar och röööda pussmun, matchande basker och blåvit klänning. C'est magnifique!
Och snart har kameran börjat rulla....

SICKEN FÖRBANNAD OTUR att Nicole inte är så haj på det här med kameror alla gånger - av nån anledning började allting lagga och inte blev det mycket av vårt femton minuter långa avsnitt som innehöll allt man kan önska sig i ett perfekt, frangelskt matlagningsprogram som presenteras av två extremt sofistikerade och kompetenta fransoser. Suck. Det är så man vill gråta ibland.

MEN MAN FÅR VARA NÖJD med det man har. Tristessen försvann. Magen blev mätt. Mission Completed.





Min Böna

DE ALLRA RIKTIGASTE VÄNNERNA är lätta att känna igen; det är dom man kan vara ifrån hur länge som helst men när man väl ses igen så är det som om man aldrig varit borta. Det är dom man pratar med om allting utan att ens behöva leta efter orden; dom bara rinner ur en. Där problem inte längre tycks vara problem; när man talar om dom med en riktig vän så är det snarare ett litet hinder men där finns massor av möjligheter, idéer och lösningar. Dom riktigaste vännerna är dom som alltid finns där, hur länge man än är ifrån varandra, hur dåliga man än är på att höra av sig och trots stenar i skorna emellanåt.









Konsten att bränna pengar

I KONSTEN ATT BRÄNNA PENGAR är jag en sann virtuos. Min senaste passion kallas sjalar. Och väskor. Jag som aldrig varit särskilt shoppinggalen, men jag tror jag genomgått en major metamorfos på senare tid. (Kan tänkas ha ett samband med att jag nu för första gången i mitt liv faktiskt har rååååd att unna mig saker och ting, men vad vet jag?) Så idag var jag inne i Skövde med mamma och syster, hälsade på farmor och jagade en vinterjacka/kappa. Hittade ingen jag förälskade mig i, men jag hittade desto fler andra saker och ting jag bara var tvungen att ha.. Shopping. Vem det än är som sagt att shopping gör dig glad, ja den visste vad den snackade om.


         

 

Nu är det sovtajm.

On the Schedule tomorrow so far:
Hälsa på farmor
Inhandla något varmare än sommarkläder
Inhandla vinterkappa
Lördag; brunch med Ida min Böna
Söndag; Friskis & Svettis med syster & Angelica


Back in Tha Hood

KÄNSLAN VAR OBESKRIVLIG när jag slog ihop boken jag hade i knät och tryckte näsan mot den iskalla, ovala fönstergluggen alldeles precis bakom högervingen. "Well Ladies and Gentlemen, we are about to land so please... bla bla.." ord som gick mig helt obemärkta förbi tills jag plötsligt hör något i öronvrån: "Welcome to Gothenburg"
I samma stund som ögonvrån uppfattade den enkla lilla välkomstfrasen klövs mitt ansikte i ett leende som gick från öra, genom ögon, till öra och som inte gick att utplåna på hela natten.

SOM OM JAG FÖRVANDLATS TILL FLYGPLANET flög jag med mina nya vingar genom Landvetter, svävade liksom över de blanka golvytorna utan att ens besväras av vikten från mina två alldeles för överfulla väskor på varje axel. Varje människa jag mötte på min väg (vilket nu inte var överdrivet många eftersom vi var de sista att landa på hela Landvetter) fick sig ett brett leende och jag till och med tog kort på caféskylten At Home.

PAPPA & BOB sprang först förbi mig utanför glasdörrarna och sedan slog vi rekord i att åka bil i dimman från Göteborg till Forsvik. Genast möttes jag av bekanta hus, bekanta träd, bekanta slusslyktstolpar - dom stod där och nickade i vinden som för att hälsa mig välkommen tillbaks efter 7 långa månader. Och jag log tillbaks, lovade att komma tillbaks senare i veckan för att berätta om mina äventyr och utbyta livserfarenheter.

SKALLEN INNIFRÅN VILLAN var som en garanti - jag var väntad - och jag kunde se mamma genom fönstret. Som vanligt mitt i ett av sina stora projekt; den här gången skulle min lillebrors rum målas om och förvandlas till gästrum nu när han flyttat till Japan, eller mitt rum tills jag får för mig att flytta tillbaks till Mariestad. Och jag visste genast, jag var välkommen och efterlängtad. Såpass efterlängtad att mamma, nu förvandlad till smurf, stod klockan 3 på morgonen och målade väggar i en färg som jag skulle tycka om, bara för att hinna tills jag kom hem avslöjade pappa.

TILL OCH MED DOM NYA FAMILJEMEDLEMMARNA tycktes vänta mig. Den nya stora, tjocka, gråa honkatten vars namn än en gång råkat bli maskulint, strök sig mot mina ben och spann och lade sedan beslag på min enorma resväska och såg upp på mig med stora, gröna ögon som undrade om jag hade presenter med mig till henne. Den gosedjursliknande, pimpinetta lilla pudeln Stella kom travandes och kastade sig i mina armar. Och så Moa - vår bortskämda och mycket karaktärsfasta lilla yorkie som ständigt får hjärtan att smälta - halkandes över trägolvet och löjligt lycklig över att höra min röst kollapsade hon i en liten hårig hög vid mina fötter och ville ha sitt ordinarie hälsningsmys. Samtliga vovvar sov på varsin sida om mig, höll mig sällskap i drömmar jag än en gång önskade fly.
Och det kändes; jag var tillbaks i Forsvik. Orten jag så starkt ogillat men som nu tycktes mig vara inte långt ifrån himmelriket med alla välbekanta dofter och med bordet uppdukat med allt jag saknat så mycket; knäckebröd, Lönneberga skinka, O'boy, kanelbullar...


 
 

  
 
Dom nya familjemedlemmarna



DET KÄNNS GOTT ATT VARA TILLBAKS. Nu stannar jag här ett par dagar, laddar upp mina batterier, börjar träna igen, får fint hår igen.... Skaffar nytt skinn på näsan innan den blir dags att åka tillbaks till Mariestad och ta itu med det förflutna. Blir nog fler än ett par dagar vid närmare eftertanke. Glömska och skydd i mammas hemlagade mat, pappas hårsalong och smådjurens värme och sällskap. Det här behöver jag.

Hurt som fasiken!

NU FAR DET FAN VARA NOG! Vad är det med folk egentligen?! Jag vet inte om dom medvetet försöker sara mig - om det är nan förbannad sekt dom startat - genom att halla pa och lova mig en massa saker som dom ända inte tänkt halla. Förbannad jäkla konspiration är vad det är..!

JAG TRODDE att dom jag kallat för mina vänner härnere skulle bemöda sig med att halla ett enda litet löfte som inte ens är särskilt svart att halla - dyka upp när vi bestämt att vi ska ta avsked av mig - men uppenbarligen sa är det nagot som är alldeles för jobbigt för dom. Inte bara det - för jag kan första om man inte vill ga ut i ovädret sa det kan jag faktiskt ha överseende med - men att dom inte ens kan bemöda sig med att höra av sig..! Inte ett samtal, inte ett futtigt sms ens en gang.. "Nämen självklart kommer jag och säger hejda till dig  - du far inte aka utan att krama mig en sista gang.."


IN MY ASS!!!


JAG VET INTE vilken känsla som är den starkaste och den som far mig att ma sämst just nu - om det är faktumet att jag känner mig halvt mordbenägen eller om det är faktumet att jag är sa in i helvetes jäkla sarad att jag inte vet vad jag ska göra av mig själv.

JAG TRODDE VERKLIGEN det skulle vara annorlunda den här gangen. Men det verkar som om dom jag räknat med blir dom enda som inte bryr sig ett skit.. och dom jag lärt känna sen bara nagra dar tillbaks.. Tja, visst är det komiskt att det är dom som bryr sig tillräckligt?

OCH GEORGE... Är det inte komiskt att den människan som en gang sarade mig mer än vad jag trodde var möjligt ocksa är den som alltid lagar mitt brustna hjärta?







Tisdag - och imorgon är jag tillbaks!

SISTA TISDAGEN pa Mallis detta ar. Känns helnajs. Har idag spenderat pa tok för mycket tid pa posten här i Palma Nova (never ever ever EVER again!) och dagen har bara flugit iväg. Har inte fatt nat vettigt uträttat alls och det stör mig faktiskt en aning, men jag orkar inte riktigt ga och sura sahär min sista dag.

CHRISTINA är tillbaks i stan. Sag henne som hastigast den här morgonen när man evakuerade hela Palace för att göra ett brandalarmstest. Bara att höra hennes röst var underbart - har saknat henne löjligt mycket. Förhoppningsvis finner jag lite tid att spendera med henne innan jag aker imorgon. Överhuvudtaget vill jag hinna se dom viktigaste vännerna jag funnit mig härnere - eller ja dom som finns kvar pa ön vill säga och det är inte manga det inte. Och Mark och Paulo ville bjuda mig pa en fika pa Cappuccinos innan jag aker ocksa. Jisses, det blir visst mer fullspäckat än vad jag trodde dom här sista timmarna pa Mallorca. Men jag antar det betyder att man inte gatt här och gjort noll intryck - gatt runt här helt obemärkt och utan den minsta betydelse för nagon. Jag menar... Det är kanske inte sa dumt ändada.

MEN det gör mig ledsen att den personen jag mest av alla ville ta ett ordentligt farväl av verkar ha gatt under jorden... Inte ett ord...



Tristess

SOM JAG ALLTID verkar göra av någon anledning så sitter jag just nu och väntar på en vän. Jag hatar att vänta på andra. Visst är det okej när folk är lite sena då och då, men timmar... nej, då lackar jag tyvärr. Speciellt när dom inte ens kan besvära sig med att höra av sig.

SÅ FÖR ATT underhålla mig medan jag sitter här har jag nu börjat göra massa fåniga surveys - sånna som berättar för mig vem jag verkligen är och ger mig livsråd. Gud vad kul. Precis vad jag behöver. Hmm..



Your Passion is Purple!

You've got a ton of passion, but you don't always wear it on your sleeve.
If something truly excites you, you let your inner intensity shine through.
But otherwise, your passion tends to morph into energy ... which you never lack.
You're a balanced woman, knowing when to turn on the fire in your heart.
What Type of Passionate Woman Are You?


NU VET NI TILL EXEMPEL att min passion kan identifieras som färgen lila.


Your Love Life is Like The Princess Bride


"Since the invention of the kiss, there have only been five kisses that were rated the most passionate, the most pure. This one left them all behind."

For you, love is like a fairy tale - albeit a fairly twisted one.
You believe romance is all about loyalty, fate, and a good big of goofy fun.

Your love style: Idealistic yet quirky

Your Hollywood Ending Will Be: Perfectly romantic
What Movie Is Your Love Life Like?


OCH ATT mitt lovelife kommer sluta som en fin liten prinsess-saga.


You Should Date A Swede!


You're a romantic, albeit an understated and practical one.
It's more about a steady partnership for you, not unrestrained falling
Your Swede will give you the unwavering love you crave
While making up some mean pancakes and meatballs on the side!
Which Foreign Guy Should You Date?



OCH ATT JAG BORDE DETJA EN SVENSK!
Gud så spännande... Originellt till tusen.

Nu går jag hem...


Måndag - two days to go

IDAG ÄR DET MIN SISTA MÅNDAG på Mallis 2008. Min sista måndag på Cappuccinos, min sista måndag i Palma Nova, min sista måndag på Palace - och viktigast av allt min sista måndag i år som jag sätter min fot på Hotell Palma Nova. Fabulous säger jag bara!

LYCKAN VAR TOTAL när jag lämnade in mina - och resten av team Palma Nova 2008s - nycklar i ett brunt litet kuvert märkt "Llaves de Animación" med stora röda bokstäver. Det var liksom så definitivt över då. Och jag nickade mot Isabel - sa ett kort "Ya esta todo" och that was liksom it. Jag tog mitt pick och pack, vände på klacken, såg mig inte om en enda gång och svävade som på små moln bort till Palace för att lämna mina saker på rummet innan jag trippade vidare till Cappuccinos för att sätta mig här och rapportera min lycka över att detta är slutet på en era.

SLUTET PÅ EN ERA - BÖRJAN PÅ EN NY. Och härligare har det aldrig känts. Nu väntar först Sverige och alla nära och kära. Sedan väntar London. Ida och jag ska på äventyr i storstaden och min längtan vet inte ände!

Utan russin, tack!

JAG SLUTAR ALDRIG FÖRUNDRAS ÖVER hur otroligt nonchiga servitriser och expediter är här i Spanien. Det är precis som om det i intervjuer (som jag för övrigt tvivlar skarpt pa att de ens har i det här landet när det kommer till serviceyrken) tas fram dom som är mest nonchalanta och otrevliga och aldrig ens prövat pa att le mot andra människor.

VI VAR PA INDISK-SPANSK RESTAURANG ikväll - jag, Maxi och tva gäster fran hotellet - och var servitris va en av de sorgligaste människorna jag mött. Jag beställde Chicken Korma, bad med ett litet generat leende pa läpparna att fa den utan russin eftersom det stod det skulle innehalla det och han ser pa mig som om jag vore en alien.
Efter manga om och men kommer slutligen maten och jag upptäcker till min förfäran att jag fatt kycklingen och sasen... Men utan ALLT det andra. Kokos? Grönsakerna?  Hans svar: Vi tänkte du inte tyckte om nat eftersom du inte ville ha russin. ???

JAG VET INTE MEN jag kanske är knäpp som tycker den lösningen är helknasig? Men nej, han tyckte inte det. Och det gör mig sjukt glad att veta att i Sverige finns i alla fall normalare servitriser. Tacka vet jag arbetsintervjuer!


Celebrate good times, come on!

NO MORE MINIDISCO!!!! Hallelujah! Just nu festar vi i Palace receptionen i vantan pa Snygg-Andres o co. Hatar att vanta pa folk, men ikvall har jag overseende. Jag behover inte gora fler minidiscon. Och jag har torkat haret med en handtork, druckit champagne och nat annat ackligt pa receptionsdisken, snackat gay och straight och berattat halva min livshistoria. Maxi med flera sitter nu och ser pa fotboll for forsta gangen ever ever - dont ask me why - och fler manniskor an jag visste existerade pa en pytteliten bostadsyta har idag velat ta fotografier med mig, som om jag vore typ Michael Jackson.

Life is good after all. I can see the light.








Edit: Festbilder kommer senare...




RSS 2.0