Utmaning

Linn utmanade mig.


Regler:

Det här är svårare än du tror! kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och

berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!

Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn

som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.

Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar

(förutom på fråga 1)! lycka till!



1. vad heter du? Nicole

2. ett ord på fyra bokstäver: Natt

3. flicknamn: Nerea

4. pojknamn: Nathan

5. yrke: Narkosläkare (höll pa att skriva narkoman men kom fram till att det nog inte räknas som yrke )

6. färg: Neongul

7. klädesplagg: Nike-skor

8. mat: Nattmacka

9. sak i badrummet: Nattcreme

10. plats/stad: Nicoles sovrum :P Eller för all del, Nacka

11. en orsak att vara sen: Natten var för kort

12. något man skriker: NEJ!!

13. film: Narnia

14. något man dricker? Nitroglycerin (om man nu tycker om det) Nestea

15. band: No Doubt

16. djur: Nilkrokodil

17. gatunamn: Narvavägen

18. bil: Nissan

19. sång: No voy a cambiar

 

Jag utmanar:

Denice

resten lite senare :P


7 days to go..

Jaha.. Da var snart ännu en säsong över. Maste säga dock att det inte är en dag för tidigt - har haft otroligt kul och lärt mig enormt mycket den här sommaren, men gud ska veta att den tagit pa mig. Är helt slut nu sahär i slutet och jag hade nog inte fixat ga runt och vara trevlig och skojig och le hela dagarna länge till.
Nej nu räknar jag ner till min sista arbetsdag och sen blir det till att packa, säga hejda och chilla innan jag drar tillbaks till lilla Sverige och min underbara, stora, lilla familj som jag saknar sa.


Men en sak är sa säker som den är sagd - Less IS More. För aldrig har väl dagarna känts sa langa som nu när jag vet att det snart är över.



DENICE!!

Tack för biljetten!!!!!!
30 november! Can't wait!!!


mwaaaaaaahh!!!


I need a getaway

Jag är trött. Vad mer finns det att säga? Allt jag vill just nu är att fa komma vidare med allting, avsluta här och aka tillbaks hem igen till familj och vänner. Jag vill ha en fast punkt igen. Och jag vill bort fran intriger och draman och killar som bara tänker med...

 

Jag är sa fruktansvärt trött.

 


Ännu ett brev..

"Nicole, you have a great power to make people happy. I saw it around me and I definately noticed it myself. Thank you for that."

 

Jag fick ett brev idag. Ett väldigt oväntat brev fran en väldigt oväntad gäst som besökte hotellet för ett par veckor sedan. Det var längesedan nagot värmde sa otroligt och fick tararna att välla fram pa det viset. Sa länge jag vet att jag gör och kan göra en skillnad pa ett eller annat vis i den här världen, ja da har jag inte levt i onödan. Och det är sa jag mäter min lycka. Det är sa jag finner min mening. Det är allt jag behöver.


 

 


Slutspurt

Det börjar närma sig nu.. Slutspurten. Just nu sitter jag här pa hotellet och dagdrömmer om hur skönt det ska bli att fa krama om nära och kära igen när jag finally kommer hem. Mammi, pappi, Söstra mi, lillebror, Ida, Chaaaniiii...!! Gud, jag bara svämmar över av lycka och kärlek när jag tänker pa de mest underbara människorna som finns pa den här jorden och som jag har turen att kunna kalla familj och vänner. Underbara, underbara, vackra, varma, kärleksfulla människor. I LOVE YOU.


Det har vart tva riktigt tuffa veckor nu pa sistone.
Jag är mentalt och fysiskt utmattad och jag och Toni har blivit välsignade med en idiot asshole till arbetskamrat. Tva dagar efter att vi fatt honom var det klart och tydligt - han maste bort. Allting jag och Toni jobbat sa otroligt hart för, alla timmar vi jobbat övar, alla tarar jag gratit av trötthet och alla nätter med värkande muskler.. Stannar han sa gar allting i stöpet. Vi kunde se det fran första dagen - tack gode Gud att var hotelldirektör sag det han med. Viktor är förbannat bra.


Thank God att dom skickar iväg superassholet till Malaga imorgon.
Jag kan inte nog uttrycka min enorma glädje just precis nu när jag sitter här och lyssnar pa Armand Mirpour en sadär tio minuter innan jobbet kallar igen. Jag tror jag ska ha en fest imorgon bara för sakens skull.


Nej mina vänner, det är dags för biljard.
Sedan är det Pool Disco och äntligen kan jag kasta mig i poolen utan att behöva bry mig om nagot mer än att värja mig för alla kaskader av barn som dyker upp fran ingenstans sa fort jag gar i närheten av swimmingpoolerna.



Mwaah!

 


RSS 2.0